Ο Κάραγκερ τρόλαρε τον Νέβιλ με τον πιο απίθανο τρόπο!

Αν έχεις χιούμορ, διάβαινε Τζέιμι Κάραγκερ... Γεμάτος φαντασία και κυρίως... καλοσύνη ο βετεράνος στόπερ κορόϊδεψε τον άλλοτε συμπαίκτη του για τη θητεία του στη Βαλένθια.

Είναι φίλοι, πρώην συμπαίκτες στην εθνική Αγγλίας και συνεργάτες στην τηλεόραση. Γι' αυτό και ο Τζέιμι Κάραγκερ έχει το θάρρος να κάνει πλάκα με την αποτυχημένη θητεία του Γκάρι Νέβιλ ως πρώτου προπονητή στη Βαλένθια.

O 41χρονος Άγγλος είχε αναλάβει τα ηνία πριν από 13 μήνες, στις 2 Δεκεμβρίου του 2015, και αποχώρησε προτού καν συμπληρωθούν τέσσερις μήνες (30 Μαρτίου) αφήνοντας τις "νυχτερίδες" στη 14η θέση.

Απόλυτο φιάσκο δηλαδή. Το οποίο ο βετεράνος στόπερ καυτηρίασε με... χιούμορ κατά τη διάρκεια του Friday Night Football του Sky Sports. Πώς; Όταν ρωτήθηκε ποια ήταν η κορυφαία στιγμή για τον ίδιο μέσα στο 2016 απάντησε "ο Γκάρι Νέβιλ στη Βαλένθια" και έβαλε τα γέλια.

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".