Ο Μουρίνιο πήρε... εκδίκηση από τον Κύπριο!

Η Κρίσταλ Πάλας άνοιξε το σκορ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με γκολάρα του... Κύπριου Άνδρου, που άφησε άγαλμα τον Νταβίδ Ντε Χέα, όμως οι "κόκκινοι διάβολοι" νίκησαν με επική ανατροπή 3-2 (VIDEO).

Manchester United manager Jose Mourinho smiles on the bench before the Champions League round of sixteen first leg soccer match between Sevilla FC and Manchester United at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Manchester United manager Jose Mourinho smiles on the bench before the Champions League round of sixteen first leg soccer match between Sevilla FC and Manchester United at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Τα εύκολα δύσκολα έκανε σε ένα ακόμα παιχνίδι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού βρέθηκε να χάνει από την Κρίσταλ Πάλας μόλις στο 11ο λεπτό!

Η ομάδα του Ρόι Χόντσον άνοιξε το σκορ με τον Άνδρο Τάουνσεντ, ο οποίος με φανταστικό καμπυλωτό σουτ έστειλε τον Ντε Χέα για... ύπνο.

Αν το όνομα του Τάουνσεντ σας θυμίζει κάτι, τότε καλό είναι να θυμίσουμε πως έχει κυπριακή καταγωγή. Συγκεκριμένα η μητέρα του είναι από την Λεμεσό, ενώ ο πατέρας του από την Τζαμάικα, όμως ο ίδιος γεννήθηκε στο Λονδίνο.

ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, όταν ο Άανχολτ έκανε το 2-0 για την Πάλας. Κάπου εκεί όμως μίλησε η... τύχη του Special One. Ο Σμόλινγκ μείωσε σε 2-1 στο 55' και ο Λουκακού ισοφάρισε στο 76'.

Εκεί που πίεζαν οι γηπεδούχου για να πάρουν ξανά το προβάδισμα, ο Μάτιτς διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για την Γιουνάιτεντ στο 91ο λεπτό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK