O Μάρκο Σίλβα πήρε ρεβάνς από τον Μουρίνιο

Η Χαλ αποκλείστηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα ημιτελικά του FA Cup αλλά πήρε το αίμα της πίσω στο πρωτάθλημα καθώς έφυγε με πολύτιμο βαθμό απ'το "Old Trafford" (VIDEO)!

O Μάρκο Σίλβα πήρε ρεβάνς από τον Μουρίνιο

Πριν από έξι ημέρες (26/1) η Χαλ επικράτησε εντός έδρας 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως ο Μάρκο Σίλβα δεν χάρηκε ιδιαίτερα τη νίκη επί του συμπατριώτη του Ζοζέ Μουρίνιο αφού με το αποτέλεσμα εκείνο η ομάδα του έμεινε εκτός του τελικού του League Cup (είχε χάσει 1-0 στο πρώτο ματς).

Το βράδυ της Τετάρτης όμως ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού πήρε γλυκιά εκδίκηση αφού οι "τίγρεις" όχι μόνο έφυγαν με το 0-0 από το "Old Trafford" αλλά ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας αφήνοντας έναν πόντο πίσω την ουραγό πλέον Σάντερλαντ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Χαλ ήταν ο γκολκίπερ Γιακούποβιτς που πραγματοποίησε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την πλευρά της να μένει στους 42 βαθμούς, 14 πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι και 4 από Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι που μοιράζονται την 4η θέση.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΧΑΛ 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK