Ο Παπασταθόπουλος προκάλεσε οργή στους οπαδούς της Άρσεναλ

Μια αχρείαστη κίτρινη για θέατρο δέχτηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Για πρώτη φορά, ακόμα και οι οπαδοί της Άρσεναλ είναι πάρα πολύ θυμωμένοι με τον Έλληνα αμυντικό.

Ο Παπασταθόπουλος προκάλεσε οργή στους οπαδούς της Άρσεναλ

Η Άρσεναλ δεν διανύει το καλύτερο φεγγάρι αυτή την εποχή. Η ισοπαλία της απέναντι στην Μπράιτον ήταν απλά το τελευταίο καρφί στο 'φέρετρο' που είχε τίτλο "αποκλεισμός από το Champions League της επόμενης σεζόν (εκτός αν κατακτήσει το Europa League)".

Όμως αρκετοί οπαδοί των Λονδρέζων δεν στάθηκαν τόσο στην ισοπαλία, όσο στην απόδοση και στην αγωνιστική συμπεριφορά ορισμένων παικτών της ομάδας τους, όπως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Νάτσο Μονρεάλ.

Ειδικότερα, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός σχολιάστηκε με ειρωνεία και συνάμα οργή για την κάρτα που δέχτηκε στο 14ο λεπτό του αγώνα για 'θέατρο'.

Η συγκεκριμένη κάρτα δημιούργησε αρνητικό ρεκόρ για τους Gunners. Με διαφορά, πλέον, η Άρσεναλ είναι η ομάδα που έχει δεχτεί τις περισσότερες κίτρινες για 'θέατρο' στη φετινή Premier League με 6. Η Τότεναμ που βρίσκεται στη 2η θέση έχει μόλις 4.

Ο Παπασταθόπουλος κατάφερε το αδιανόητο. Από 'ανέκδοτο' για τους οπαδούς της Άρσεναλ, να χριστεί διάδοχος του Σολ Κάμπελ και από το Σάββατο να αντιμετωπίζεται και πάλι ως ανέκδοτο. Θα καταφέρει να κάνει ξανά την ανατροπή;

Όμως κι ένας άλλος αμυντικός της Άρσεναλ, ο Μονρεάλ, δέχτηκε έντονη κριτική για μια ακόμα 'θεατρική' βουτιά που έκανε μέσα στην περιοχή της Μπράιτον, με αποτέλεσμα να δοθεί πέναλτι. Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ήταν εκείνος που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον κίπερ της Μπράιτον, με το χτύπημα του να καταλήγει απελπιστικά άουτ. Όμως, για κακή τύχη του Ισπανού μπακ, London remembers και στο twitter έγινε ένα μικρό πάρτι... τρολαρίσματος για τις 'θεατρικές' επιδόσεις toy.

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο! Οι δημοσιογράφοι του Contra.gr συζητούν για το αν η Μπαρτσελόνα έχει κλειδώσει ήδη το Champions League και αν ο Λουτσέσκου πρέπει να φύγει από φέτος στο εξωτερικό:

News 24/7

24MEDIA NETWORK