Ο Ρος Μπάρκλεϊ αφαίρεσε τα τατουάζ του για μία νέα αρχή

Ο Ρος Μπάρκλεϊ δείχνει αναζωογονημένος στην Τσέλσι του Μαουρίσιο Σάρι και η αλλαγή δεν φαίνεται μόνο στην απόδοσή του αλλά και στην εμφάνισή του καθώς έχει αφαιρέσει το τατουάζ που έκρυβε στο αριστερό του χέρι.

Chelsea's Ross Barkley gives instructions to his players during the English League Cup soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Sept. 26, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea's Ross Barkley gives instructions to his players during the English League Cup soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Sept. 26, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Στις 5 Ιανουαρίου του 2018 ο Ρος Μπάρκλεϊ έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του μετακομίζοντας από την Έβερτον στην Τσέλσι. Παιδί του Λίβερπουλ ο 24χρονος μεσοεπιθετικός και η νέα ζωή στην πρωτεύουσα της Αγγλίας και σε ομάδα πρωταθλητισμού θα έφερνε ούτως η άλλως αλλαγές στη ζωή του, αλλά ο ίδιος αποφάσισε να το κάνει όσο πιο εμφανές γίνεται.

Νέα πόλη, νέα ομάδα, πολύ πιο υψηλοί στόχοι σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο για τον διεθνή με την Εθνική Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, ο οποίος φαίνεται να βρίσκει τον καλό του εαυτό υπό τις οδηγίες του Μαουρίσιο Σάρι. Πρώτο γκολ στις 7 Οκτωβρίου στη νίκη με 3-0 της Τσέλσι απέναντι στην Σαουθάμπτον και ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό του ντέρμπι με την Μάντσεστερ στις 20 του ίδιου μήνα, ερχόμενος από τον πάγκο.

Το 2013 ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ παρομοίαζε το στυλ παιχνιδιού του Μπάρκλεϊ ως μία μίξη του Πολ Γκασκόιν και του Μίκαελ Μπάλακ, ενώ ο Ρόι Χόντσον όταν τον επέλεξε για την Εθνική έβαλε στην εξίσωση και τους Φρανκ Λάμπαρντ και Γουέιν Ρούνεϊ, με τον Τσάβι να αποθεώνει το ταλέντο του επίσης. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με τον Μπάρκλεϊ να χάνει σταδιακά τη θέση του στα τρία λιοντάρια, αλλά φέτος δείχνει να κάνει restart στην καριέρα του. Και όταν γράφουμε "δείχνει", το εννοούμε καθώς ο 24χρονος μέσος αφαίρεσε τα τατουάζ που είχε κάνει σε μικρή ηλικία.

Το πρώτο του μάλιστα το απέκτησε μόλις 14 ετών αν και δεν επιτρεπόταν να κάνει κάτι τέτοιο. Ο ίδιος μίλησε για τα τατουάζ και την απόφαση να τα αφαιρέσει στους Times: " Τα απέκτησα σε μικρή ηλικία και συνήθως όταν είσαι μικρός κάνεις και ανόητα πράγματα, χωρίς να το σκέφτεσαι. Τα τελευταία χρόνια αποφάσισα να τα αφαιρέσω και το κατάφερα τους τελευταίους μήνες"

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του στους αγωνιστικούς χώρους, ο Μπάρκλεϊ ντρεπόταν τόσο πολύ για το γεγονός πως είχε καλυμμένο με τατουάζ όλο το αριστερό του χέρι (με την ημερομηνία που έκανε ντεμπούτο στην Έβερτον) που φορούσε μακρυμάνικη μπλούζα μέσα από την εμφάνιση ή μανίκι.

Ο Ρος Μπάρκλεϊ αφαίρεσε τα τατουάζ του για μία νέα αρχή

" Τώρα είμαι 24, σε ένα μεγάλο σύλλογο και πιο ώριμος. Παίζω απέναντι σε μεγάλες ομάδες και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Έχω πολλές προσδοκίες και οι φετινές μου εμφανίσεις δείχνουν ποιος είμαι", δήλωσε ο Μπάρκλεϊ ο οποίος συνδύασε την αλλαγή της ομάδας και το restart της καριέρας του με την αφαίρεση των τατουάζ που είχε. Πλέον δεν χρειάζεται να κρύβει το αριστερό του χέρι όπως όλοι είδαν στον πανηγυρισμό του γκολ απέναντι στην Γιουνάιτεντ.

Ο Ρος Μπάρκλεϊ αφαίρεσε τα τατουάζ του για μία νέα αρχή

News 24/7

24MEDIA NETWORK