Ο Σίλβα δεν υπογράφει μόνο συμβόλαια αλλά και ΜΕΓΑΛΕΣ νίκες!

Αυτή η Σίτι θέλει να "τελειώσει" την υπόθεση τίτλο από τον... Δεκέμβριο! Νέα ανατροπή για την σούπερ ομάδα του Γκουαρδιόλα, που με το 2-1 επί της Γουέστ Χαμ πανηγύρισε 13η σερί νίκη (VIDEO).

Ο Σίλβα δεν υπογράφει μόνο συμβόλαια αλλά και ΜΕΓΑΛΕΣ νίκες!

Μεσοβδόμαδα η Μάντσεστερ Σίτι χρειάστηκε ένα καταπληκτικό γκολ του Ραχίμ Στέρλινγκ στην τελευταία φάση του αγώνα (είχαν συμπληρωθεί τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων) για να κάμψει με 2-1 την αντίσταση της Σαουθάμπτον και να πάρει την 12η στη σειρά νίκη της στην Premier League, κάνοντας ρεκόρ στην ιστορία της.

Ο Σίλβα δεν υπογράφει μόνο συμβόλαια αλλά και ΜΕΓΑΛΕΣ νίκες!

Το βράδυ της Κυριακής, νίκησε πάλι με 2-1, αυτή τη φορά την Γουέστ Χαμ όμως το σενάριο γράφτηκε διαφορετικά, αφού είχαμε ανατροπή. Το πρώτο 45λεπτο την βρήκε πίσω στο σκορ με την κεφαλιά του Ογκμπόνα στο 45' και μάλιστα δίκαια αφού πραγματοποίησε πολύ άσχημη εμφάνιση, πιθανότατα τη χειρότερη στη σεζόν για πρώτο ημίχρονο.

Ο Σίλβα δεν υπογράφει μόνο συμβόλαια αλλά και ΜΕΓΑΛΕΣ νίκες!

Στο δεύτερο όμως, οι παίκτες του Γουαρδιόλα τα έφεραν όλα τούμπα για το ιστορικό "13 στα 13" (ισοφάρισαν το ρεκόρ για τις περισσότερες σερί νίκες σε μία σεζόν που έχουν επίσης οι Πρέστον Νορθ Εντ, Σάντερλαντ, Άρσεναλ και Τσέλσι), ενώ με την 14η νίκη τους στις πρώτες 15 αγωνιστικές διατήρησαν το +8 από την δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγο πριν το μεταξύ τους ντέρμπι!

Ο Οταμέντι στο 57' έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά ενώ στο 83' ο Κέβιν Ντε Μπράινε έβγαλε γλυκιά σέντρα και ο Νταβίντ Σίλβα με απίστευτη προβολή την έστειλε στα δίχτυα, μέσα σε αποθέωση από το κοινό των "πολιτών"!

Ο Ισπανός πέτυχε ένα από τα ωραιότερα τέρματα της καριέρας του λίγες ημέρες αφότου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Σίτι και πιθανότατα αυτό το γκολ να μετρήσει πολύ στην προσπάθεια των "πολιτών" να τερματίσουν στην κορυφή τον Μάιο του 2018...

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK