Ο Ζιντάν και το είδωλό του!

Γαλλικό δημοσίευμα αποκαλύπτει την ομάδα... καψούρα που θέλει να προπονήσει ο Ζινεντίν Ζιντάν όταν επιστρέψει στους πάγκους. Ο 46χρονος με τα τρία σερί Champions League φέρεται έτοιμος να γυρίσει στη δουλειά του τον επόμενο χρόνο για να καθοδηγήσει τεράστιο ευρωπαϊκό κλαμπ που "ψάχνει" τίτλους.

Real Madrid head coach Zinedine Zidane gestures during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between Paris St. Germain and Real Madrid at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Tuesday, March 6, 2018. (AP Photo/Christophe Ena)
Real Madrid head coach Zinedine Zidane gestures during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between Paris St. Germain and Real Madrid at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Tuesday, March 6, 2018. (AP Photo/Christophe Ena) AP IMAGE

Δημοσίευμα της έγκυρης "Equipe" αποκαλύπτει τις προθέσεις του Ζινεντίν Ζιντάν για τη σεζόν 2019 - 2020.

Ο Γάλλος θρύλος, λοιπόν, σύμφωνα με πάντα με το ρεπορτάζ των συμπατριωτών εξέφρασε την επιθυμία του να γυρίσει στην προπονητική, αλλά με στόχο έναν και μόνο πάγκο! Αυτόν που καθόταν το είδωλό του...

Ο λόγος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία μετά τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δυσκολεύεται να επιστρέψει στις επιτυχίες του παρελθόντος σε Αγγλία και Ευρώπη. O Ζιζού παρουσιάζεται από το Μέσο τεράστιος θαυμαστής του Σερ Άλεξ, γεγονός που τον κάνει να θέλει να βαδίσει στα χνάρια του.

Βέβαια, τεχνικός των "Κόκκινων Διαβόλων" είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο, οπότε ο Ζιντάν μπορεί να μείνει μόνο στο "θέλω", ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχουμε δει τον Πορτογάλο να εκφράζει ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του προς τους διοικούντες το κλαμπ, επειδή δεν εκπληρώνονται οι μεταγραφικές του επιθυμίες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK