Οι 7 επικές στιγμές του αγαπημένου, Ρόι Χόντζσον

Ο Ρόι Χόντζσον είναι μια από τις πλέον αγαπημένες φυσιογνωμίες του ποδοσφαίρου και μετά τη νίκη της Κρίσταλ Πάλας επί της Μάνστσεστερ Σίτι, τα βιντεάκια του συμπαθέστατου προπονητή των αετών έχουν κατακλύσει -ξανά- το διαδίκτυο.

Manchester City manager Josep Guardiola, right, and Crystal Palace manager Roy Hodgson shake hands prior to the English Premier League soccer match between Manchester City and Crystal Palace at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 22, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City manager Josep Guardiola, right, and Crystal Palace manager Roy Hodgson shake hands prior to the English Premier League soccer match between Manchester City and Crystal Palace at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 22, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η μεγάλη νίκη της Κρίσταλ Πάλας επί της Μάντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ ακούστηκε σε όλη την υφήλιο με τους φίλους της Λίβερπουλ να πανηγυρίζουν το αποτέλεσμα όπως τα γκολ που σημειώνει ο Μοχάμεντ Σαλάχ για την ομάδα τους.

Η γκέλα των Πολιτών του Πεπ Γουαρδιόλα έδωσε ανάσα 4 βαθμών στους κόκκινους του Γιούργκεν Κλοπ και οι φίλοι της Λίβερπουλ έσπευσαν να το γιορτάσουν χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο gif, memes και video με πρωταγωνιστή τον προπονητή της Κρίσταλ Πάλας, Ρόι Χόντζσον.

Ο 71χρονος τεχνικός έχει χαρίσει μερικές ανεπανάληπτες στιγμές από την πολυετή παρουσία του στους πάγκους και το Contra.gr συγκέντρωσε 7 από τα καλύτερες:









(AP Photo/Rui Vieira)

News 24/7

24MEDIA NETWORK