Οι Kiss πρόδωσαν την (ποδοσφαιρική) ταυτότητά τους!

Μην γυρίσετε το δίσκο ανάποδα γιατί τo "I was made for loving you" κρύβει ένα επικίνδυνο μήνυμα. Αποκαλύπτει πως οι Kiss το έχουν γράψει για την... Τσέλσι!

Οι μάσκες (των Kiss) έπεσαν και όλοι πλέον γνωρίζουν τι κρύβουν πίσω από το έντονο μακιγιάζ: τέσσερις "σκληροπυρηνικούς" οπαδούς της Τσέλσι.

Το βιντεοσκοπημένο μήνυμα που δημοσιεύτηκε πριν από το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν με αντίπαλο τη Λίβερπουλ, δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρο. Το περιεχόμενό του δεν αφορούσε αποκλειστικά το παιχνίδι του "Στάμφορντ Μπριτζ", αλλά συνολικά την πορεία των "μπλε" στην Premier League.

"Στην αγαπημένη μας ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο, την Τσέλσι, σας ευχόμαστε τα καλύτερα στη μάχη για τον τίτλο στο πρωτάθλημα. Αυτή είναι η χρονιά σας, μην το ξεχνάτε. Και απολαύστε την κιθάρα, ροκάροντας", είπαν μ' ένα στόμα μια φωνή τα μέλη της αμερικανικής μπάντας.

Λέτε τώρα στα γεράματα ν' αλλάξουν το Detroit Rock City σε... London; Θα τους συγχωρέσουμε και θα βάλουμε τέρμα το "rock and roll all nite".

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!