Μιραλάς: "Θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό"

Ο Κέβιν Μιραλάς ανυπομονεί για το ματς του Βελγίου με την Ελλάδα όμως... κρυφοκοιτάζει και προς Πειραιά μεριά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

Belgium midfielder Kevin Mirallas listens to journalists' questions during a press conference at the team's training facility, in Mogi Das Cruzes, Brazil, Thursday, June 12, 2014. Belgium plays in the group H of the 2014 soccer World Cup. (AP Photo/Andrew Medichini)
Belgium midfielder Kevin Mirallas listens to journalists' questions during a press conference at the team's training facility, in Mogi Das Cruzes, Brazil, Thursday, June 12, 2014. Belgium plays in the group H of the 2014 soccer World Cup. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Ο Κέβιν Μιραλάς περιμένει με ανυπομονησία το ματς του Βελγίου με την Ελλάδα όμως ταυτόχρονα... κρυφοκοιτάζει προς Πειραιά μεριά, με τον άσο της Έβερτον να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

Η τρέχουσα σεζόν που οδεύει προς την ολοκλήρωσή της είναι η πέμπτη διαδοχική για τον Κέβιν Μιραλάς στην Premier League με τη φανέλα της Έβερτον, ωστόσο αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως αν και έχουν περάσει τόσα χρόνια δεν ξεχνάει με τίποτα τη διετία 2010-2012 όπου φόρεσε τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, ο 29χρονος επιθετικός εκμυστηρεύτηκε με δηλώσεις που έκανε σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ενόψει της αναμέτρησης του Βελγίου με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, πως δεν αποκλείεται να επιστρέψει κάποια στιγμή στο μεγάλο λιμάνι.

"Μόνο ευχάριστες αναμνήσεις έχω από την Ελλάδα. Πέρασα πραγματικά δυο υπέροχα χρόνια εκεί και έχω κρατήσει πολλούς φίλους. Ξέρω αρκετούς παίκτες, κάποιοι από αυτούς είναι τώρα στην Εθνική για το ματς του Σαββάτου.

Είναι πολύ ιδιαίτερο το παιχνίδι για μένα, ειδικά από την στιγμή που δεν το έχω αποκλείσει να επιστρέψω εκεί. Ο γιος μου γεννήθηκε στην Ελλάδα και έχω πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Αλλά για την ώρα, είμαι πολύ καλά στην Αγγλία", δήλωσε ο Μιραλάς, ο οποίος για το ενδεχόμενο να βρει θέση βασικού στους "κόκκινους διαβόλους" στο ματς κόντρα στην Ελλάδα, είπε:

"Η αγαπημένη μου θέση είναι αυτή που παίζει ο Αζάρ που δεν θα παίξει. Οπότε πιστεύω πως μπορεί να ξεκινήσω αλλά ο προπονητής θα αποφασίσει. Ξέρει ότι συνεργάζομαι καλά με τον Λουκάκου από την Έβερτον. Μπορεί να αποδειχθεί υπέρ μου αλλά προφανώς υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι για την θέση".

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

News 24/7

24MEDIA NETWORK