Ιμπραχίμοβιτς σε Πογκμπά: "Την επόμενη φορά να μου δώσεις πάσα"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είχε κέφια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στην Μικτή Ζώνη, ύστερα απ' τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Σαουθάμπτον, προτρέποντας τον Πολ Πογκμπά να του δίνει μόνο πάσες και να μην σουτάρει! Δείτε το VIDEO.

Ιμπραχίμοβιτς σε Πογκμπά: "Την επόμενη φορά να μου δώσεις πάσα"

H Mάντσεστερ Γιουνάιεντ επικράτησε με 2-0 της Σαουθάμπτον στο "Ολντ Τράφορντ" με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ των "Κόκκινων Διαβόλων". Ο Σουηδός επιθετικός επισκίασε εν μέρει το ντεμπούτο του Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στην Μικτή Ζώνη, ο 34χρονος άσος θέλησε να πειράξει τον Γάλλο άσο.

"Πάσαρε την μπάλα, πρέπει να πασάρεις. Την επόμενη φορά να μου δώσεις πάσα", ήταν το σχόλιο του "Ίμπρα" προς τον 23χρονο μέσο, ο οποίος άρχισε να γελάει.

Δείτε το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο:

Οι δύο ποδοσφαιριστές, παρότι βρίσκονται λίγο καιρό μαζί, έχουν γίνει φίλοι. Ο Πογκμπά σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τιερί Ανρί αποκάλυψε πως ο Ζλάταν αστειεύεται με το ντύσιμό του και τα μαλλιά του, ενώ ο ίδιος κορόιδεψε το στυλ ομιλίας του Σουηδού άσου.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

2η αγ.: Μαγικός Ιμπραχίμοβιτς, νίκη η Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK