Πέφτουν τα φώτα και σε ματς της Premier League!

Απίστευτο αλλά αληθινό: κατά τη διάρκεια του αγώνα της Σάντερλαντ με την Χαλ στο "Στάδιο του Φωτός" έπεσαν τα... φώτα λόγω διακοπής ρεύματος. Δείτε videos!

Συμβαίνουν και στις καλύτερες ποδοσφαιρικές οικογένειες... Η Premier League είναι κατά πολλούς το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο, όμως ακόμα και από αυτό δεν λείπουν τα απρόοπτα.

 

Όπως αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου στον αγώνα της Σάντερλαντ με την Χαλ με το "Στάδιο του Φωτός" που είναι η έδρα για τις "μαύρες γάτες" να μην δικαιολογεί το όνομά του αφού.... έπεσαν τα φώτα λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση.

 

Χρειάστηκε μάλιστα να περάσουν σχεδόν 15 λεπτά για να αποκατασταθεί το πρόβλημα, με τους θεατές να το διασκεδάζουν στο ενδιάμεσο διάστημα χρησιμοποιώντας τα κινητά τους τηλέφωνα για να βλέπουν...

 

ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ VIDEOS:

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!