Πήρε φόρα και δεν σταματά να βάζει γκολάρες ο Κοουτίνιο!

Ο Φελίπε Κοουτίνιο έμεινε με το... ζόρι στην Λίβερπουλ όμως μόνο αδιάφορος δεν είναι, αφού για δεύτερη σερί αγωνιστική πέτυχε γκολ-φωτοβολίδα για την ομάδα του Κλοπ (VIDEO).

Liverpool's Philippe Coutinho, left, celebrates after scoring during the Champions League soccer match between Spartak Moscow and Liverpool in Moscow, Russia, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
Liverpool's Philippe Coutinho, left, celebrates after scoring during the Champions League soccer match between Spartak Moscow and Liverpool in Moscow, Russia, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev) AP PHOTO/IVAN SEKRETAREV

Η διοίκηση της Λίβερπουλ και ο Γιούργκεν Κλοπ πάλεψαν με νύχια και με δόντια το καλοκαίρι για να κρατήσουν τον Φελίπε Κοουτίνιο στο "Άνφιλντ" και να μην τον αφήσουν να καταλήξει στην Μπαρτσελόνα (παρά την πρόταση γύρω στα 160.000.000 ευρώ που κατέληξαν να κάνουν οι Καταλανοί) και ο αγώνας τους δικαιώνεται.

Την περασμένη αγωνιστική ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Λέστερ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ ενώ το βράδυ της Κυριακής (1/10) έβαλε ένα ακόμα γκολ-ζωγραφιά.

Ο τόπος του... εγκλήματος ήταν το "Σεντ Τζέιμσις Παρκ", με τον Κοουτίνιο να κεραυνοβολεί την εστία της Νιούκαστλ με ένα ασύλληπτο σουτ με το δεξί έξω από την περιοχή (και υπό την πίεση του πρώην "κόκκινου" Τζόντζο Σέλβεϊ) και να δίνει προβάδισμα για την ομάδα του στο 29ο λεπτό.

Photo Credits: AP Photo/Ivan Sekretarev

News 24/7

24MEDIA NETWORK