"Πόλεμος" Τσεχ - Λεβερκούζεν για μία παραλίγο γκάφα!

Ο διαχειριστής του επίσημο λογαριασμού της Μπάγερν Λεβερκούζεν στο Twitter θέλησε να αστειευτεί με μία άτυχη στιγμή του Πετρ Τσεχ κατά τη διάρκεια του ματς της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Σίτι και προκάλεσε τη μήνη του Τσέχου. Διαβάστε τι έγραψε ο γκολκίπερ και πώς απάντησαν εκ νέου οι Γερμανοί.

Arsenal goalkeeper Petr Cech reacts during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester City at the Emirates stadium in London, England, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal goalkeeper Petr Cech reacts during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester City at the Emirates stadium in London, England, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) EAP PHOTO/TIM IRELAND

Αρνητικό ήταν το ντεμπούτο της Άρσεναλ στη φετινή Premier League καθώς ηττήθηκε με 2-0 μέσα στο σπίτι της από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, με τον Πετρ Τσεχ να αδυνατεί σε δύο περιπτώσεις να αποτρέψει το μοιραία από τα σουτ-κεραυνούς των Ραχίμ Στέρλινγκ και Μπερνάντο Σίλβα.

Arsenal goalkeeper Petr Cech, center, stops a shot from Manchester City's Aymeric Laporte, center right, during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester City at the Emirates stadium in London, England, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal goalkeeper Petr Cech, center, stops a shot from Manchester City's Aymeric Laporte, center right, during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester City at the Emirates stadium in London, England, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) EAP PHOTO/TIM IRELAND

Εκείνος πάντως που "πλήγωσε" περισσότερο τον Τσεχ και από τα γκολ ήταν η αντίδραση από πλευράς Μπάγερ Λεβερκούζεν μετά από ένα λάθος του στο πρώτο μέρος (πήγε να δώσει πάσα στον Μουσταφί και παραλίγο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του), με τους Γερμανούς να βρίσκουν την ευκαιρία στο Twitter να στηρίξουν τον Μπερντ Λένο.

Ναι, τον πρώην γκολκίπερ τους που ανήκει από αυτό το καλοκαίρι στην Άρσεναλ, με τον άνθρωπο που διαχειρίζεται το λογαριασμό των "ασπιρίνων" στο Twitter να ανεβάζει video από περσινό γκολ της Λεβερκούζεν όπου ξεκίνησε από τον... Λένο.

Ο λόγος ήταν φυσικά για να "τρολάρουν" τον Τσεχ, με τον υψηλόσωμο κίπερ να αισθάνεται βαθύτατα προσβεβλημένος και να κάνει την εξής ανάρτηση το απόγευμα της Δευτέρας:

"Στην Άρσεναλ μοιραζόμαστε σημαντικές αξίες που μας κάνουν έναν μεγάλο σύλλογο όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Υγιής ανταγωνισμός, επαγγελματισμός και ευγενής άμιλλα είναι οι μεγαλύτερες αξίες που μπορείς να διδάξεις σε νεαρούς παίκτες και είναι κρίμα όταν βλέπεις άλλους συλλόγους να μην ενστερνίζονται τις ίδιες αξίες".

Τα σχόλια πάντως αυτά δεν άφησαν... ασυγκίνητους τους Γερμανούς που μάλλον θέλησαν να επανορθώσουν, καθώς απολογήθηκαν με τον τρόπο τους στον Τσεχ, με το εξής μήνυμα:

"Γεια σου Πετρ. Φαίνεται πως το αστείο μας που θέλαμε να δούμε τον Λένο , τον πρώην παίκτη μας, σε δράση, το πήρες περισσότερο αυστηρά και προσωπικά από ότι είχαμε ως πρόθεση.

Ήταν ένα μικρό αστείο. Στηρίζουμε όλοι τις αξίες που αναφέρεις και ευχόμαστε τα καλύτερα για σένα και το σύλλογό σου. Ωραία απόκρουση στο τετ α τετ με τον Αγκουέρο".

Ε, μετά από τη φιλοφρόνηση για την απόκρουσή του στη φάση με τον Αγκουέρο, μάλλον οι δύο πλευρές έθαψαν οριστικά το τσεκούρι του πολέμου...

News 24/7

24MEDIA NETWORK