Πόσο να αντέξει ο Κλοπ; Κι άλλος φευγάτος από την Λίβερπουλ!

Δεν του έφτανε ο Φιλίπε Κουτίνιο που έχει ... φαγωθεί να πάει στην Μπαρτσελόνα, τώρα και δεύτερος μεγάλος αστέρας της Λίβερπουλ θέλει να αποχωρήσει! Μάλιστα με δηλώσεις του... έκλεισε το μάτι σε σύλλογο της Ισπανίας.

Liverpool coach Jurgen Klopp looks his players prior to the start of a Champions League Group E soccer match between Liverpool and Spartak Moscow at Anfield, Liverpool, England, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
klopp AP IMAGES

Όπως λένε και στην πιάτσα των μάνατζερ: "αν θέλει να φύγει ένας παίκτης στο τέλος θα βρει τον τρόπο να την... κάνει". Μεγάλη αλήθεια αν σκεφτούμε πρόσφατα παραδείγματα στην Ευρώπη (και όχι μόνο). Ο Φελίπε Κουτίνιο πάντως δεν έχει πάει στα... άκρα με σκοπό να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα.

Μπορεί το καλοκαίρι να έχασε κάποια ματς με σκοπό να στείλει... μήνυμα, όμως στη συνέχεια τέθηκε στη διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ. Τον Γενάρη, ωστόσο, μένει να δούμε αν τελικά καταφέρει ο Γερμανός να τον κρατήσει.

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό ανοιχτό μέτωπο για τον Κλοπ. Οι εμφανίσεις του Μοχάμεντ Σαλάχ έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων και ο Αιγύπτιος φαίνεται πως... γλυκάθηκε. Κι ας πήγε στην Λίβερπουλ το καλοκαίρι έναντι 43.000.000€.

Σύμφωνα με ισπανικά και αγγλικά δημοσιεύματα, ο 25χρονος άσος θέλει να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα... άμεσα. Μάλιστα δεν δίστασε σε δηλώσεις του να κλείσει το μάτι στην "βασίλισσα", κάνοντας λόγο πως θέλει να κερδίσει τίτλους.

"Πάντα έλεγα πως θέλω να κερδίσω τίτλους. Ήρθα για να πάρουμε τίτλους. Το να κερδίσεις κάτι με τον σύλλογο, για εμάς, τους οπαδούς, είναι μοναδικό. Θα ήθελα να πάρουμε έναν τίτλο φέτος", ήταν τα λόγια του.

Για πρωτάθλημα ούτε... λόγος. Η Σίτι μοιάζει να το έχει καπαρώσει από τώρα. Μένει το Τσάμπιονς Λιγκ ( στον επόμενο γύρο οι "reds" θα αντιμετωπίσουν την Πόρτο), στο League Cup ήρθε αποκλεισμός από την Λέστερ, ενώ υπάρχει και το FA Cup όπου αντίπαλος είναι η Έβερτον.

Λέτε να μείνει για το... FA Cup ο Σαλάχ;

AP Photo/Rui Vieira

News 24/7

24MEDIA NETWORK