Τρελά λεφτά δίνει η Μπόρνμουθ για Τέρι!!

Για την Τσέλσι ο Τζον Τέρι μπορεί να ήταν ένα ... γέρικο άλογο που το “σκότωσε” μετά τιμών, αλλά οι μισές “μικρομεσαίες” ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ κυριολεκτικά ...σφάζονται για το ποια θα προτιμήσει. Ήδη μετράει πέντε προτάσεις από το νησί αλλά της Μπόρνμουθ τα ...σπάει

Chelsea's John Terry speaks on the phone walking alone on the pitch after his team lost the English FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Wembley stadium in London, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
John Terry AP

Μπορεί η Τσέλσι να ... σκότωσε το "γέρικο άλογο" που ακούει στο όνομα Τζον Τέρι, αρκετές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, βλέπουν το νέο τους ηγέτη στο πρόσωπο του! Μετά από 22 χρόνια παρουσίας στην Τσέλσι ( με ένα διάλειμμα στην Φόρεστ την σεζόν 1999-2000), ο 36χρονος αμυντικός αποτελεί παρελθόν από τους Μπλε, καθώς θεώρησαν πως δεν μπορεί πλέον να προσφέρει σε τόσο υψηλό επίπεδο αλλά οι προτάσεις κάνουν ... παρέλαση μπροστά του.

Συγκεκριμένα, ο Τέρι δεν σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο και ήδη εξετάζει προτάσεις από τη... μισή Πρέμιερ Λιγκ! Την αρχή έκανε η νεοφώτιστη Μπράιτον, που ανέβηκε για πρώτη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως οι απαιτήσεις του έμπειρου άσου είναι πάνω από τις οικονομικές δυνάμεις της.

Στο... χορό πλέον έχουν μπει για τα καλά Στόουκ, Γουεστ Μπρομ, Σουόνσι και Μπόρνμουθ! Μάλιστα η τελευταία φαίνεται πως καλύπτει τις 100.000€ την εβδομάδα που φέρεται να ζητάει ο 36χρονος ποδοσφαιριστής και δεν αποκλείεται να κάνει τελικά την έκπληξη με την απόκτηση του. Αν τα καταφέρει θα μιλάμε για ένα deal με ετήσιες αποδοχές που θα κυμαίνονται στα 5 μύρια

Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει ο ίδιος ο Τέρι ή θα έρθει τελευταία στιγμή κάποια αστρονομική προσφορά από την Κίνα. Στο μυαλό του πάντως υπάρχει και το...αμερικάνικο όνειρο (MLS).

AP Photo/Matt Dunham

News 24/7

24MEDIA NETWORK