Πρωτιά στην Ευρώπη, πρωτιά και στην Αγγλία η Άρσεναλ!

Λίγες ημέρες μετά την πρόκριση στους "16" του Champions League ως πρώτη στον όμιλό της, η Άρσεναλ πάτησε κορυφή και στην Αγγλία κάνοντας μαλιστα ανατροπή με Στόουκ (videos)

Πρωτιά στην Ευρώπη, πρωτιά και στην Αγγλία η Άρσεναλ!

Η εβδομάδα αυτή ανήκει στην Άρσεναλ. Την περασμένη Τρίτη η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ νίκησε εκτός έδρας την Βασιλεία με 4-1 (με το χατ-τρικ του άλλοτε άσου του ΠΑΟΚ Λούκας Πέρεθ) και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League ως πρώτη στον όμιλό της, μπροστά από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου πάτησε κορυφή στην Premier League για να κάνει παρέα στην συμπολίτισσα Τσέλσι.

Πρωτιά στην Ευρώπη, πρωτιά και στην Αγγλία η Άρσεναλ!

H Στόουκ προηγήθηκε στο "Emirates" με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσάρλι Άνταμ όμως οι "κανονιέρηδες" έβγαλαν αντίδραση και με τους "συνήθεις υπόπτους" Γουόλκοτ και Εζίλ έκαναν γρήγορα την ανατροπή, ενώ με το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα ο Ιγουόμπι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Πρωτιά στην Ευρώπη, πρωτιά και στην Αγγλία η Άρσεναλ!

Το αξιοσημείωτο όσον αφορά στα 5 ματς που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής για την 15η αγωνιστική είναι πως και οι πέντε γηπεδούχοι πέτυχαν τρία γκολ! Οι τέσσερις πήραν τη νίκη (Γουότφορντ-Έβερτον 3-2, Άρσεναλ-Στόουκ 3-1, Μπέρνλι-Μπόρνμουθ 3-0 και Σουόνσι-Σάντερλαντ 3-0) ενώ η μόνη ομάδα στην οποία δεν έφτασαν τα τρία γκολ ήταν η Χαλ καθώς δέχτηκε ισάριθμα από την Κρίσταλ Πάλας σε ένα άκρως χορταστικό παιχνίδι.

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΣΤΟΟΥΚ 3-1

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΕΒΕΡΤΟΝ 3-2

ΣΟΥΟΝΣΙ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 3-0

ΜΠΕΡΝΛΙ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 3-2

ΧΑΛ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 3-3

News 24/7

24MEDIA NETWORK