Χρειάστηκαν μόλις πέντε λεπτά μπάλας για την "έκρηξη" στο Λονδίνο!

Ο Τρίπιερ έβαλε μπροστά στο σκορ την Αγγλία από το 5ο μόλις λεπτό του ημιτελικού και έστειλε όλους τους συμπατριώτες του στον έβδομο ουρανό. Δείτε το VIDEO από έξαλλους πανηγυρισμούς στο Λονδίνο!

England's Kieran Trippier, right, celebrates with teammates Ashley Young, center, and Kyle Walker, left, after scoring the opening goal during the semifinal match between Croatia and England at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
England's Kieran Trippier, right, celebrates with teammates Ashley Young, center, and Kyle Walker, left, after scoring the opening goal during the semifinal match between Croatia and England at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Από τις 14 Ιουνίου που άρχισε το Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας οι Άγγλοι οπαδοί ζουν ένα απίστευτο ποδοσφαιρικό όνειρο, με την ομάδα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ να μη δείχνει διατεθειμένη να.. φρενάρει στο δρόμο που έχει χαράξει για να βρεθεί στις 15 Ιουλίου στο "Λουζνίκι" στον μεγάλο τελικό.

Τα πρώτα μάλιστα ευοίωνα σημάδια φάνηκαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά του ημιτελικού με τους Κροάτες, με τον Τρίπιερ να "ντύνεται" Μπέκαμ και να εκτελεί τον Σούμπασιτς με εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο, για να στείλει τα "λιοντάρια" στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με προβάδισμα ενός γκολ.

Το πόσο μάλιστα ενθουσίασε τους Άγγλους αυτό το τέρμα μπορείτε να το διαπιστώσετε από τον τρόπο με το οποίο το πανηγύρισαν στο Λονδίνο, σε μία από τις αμέτρητες πλατείες που έχει συγκεντρωθεί κόσμος για να στηρίξει νοερά τις προσπάθειες των παικτών του Σαουθγκέιτ αρκετά χιλιόμετρα μακριά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK