Εκεί θα ξοδέψει τα 85 εκατ. Ευρώ η Σαουθάμπτον

Ούτε ένα μήνα δεν θα μείνουν στα ταμεία της Σαουθάμπτον τα 85.000.000€ που πήρε από την Λίβερπουλ για τον Φαν Ντάικ, καθώς έχουν ήδη βρεθεί δυο μεταγραφικοί στόχοι που θα κοστίσουν μία περιουσία!

Εκεί θα ξοδέψει τα 85 εκατ. Ευρώ η Σαουθάμπτον
erw.jpg

Ο Άι Βασίλης φαίνεται πως διάβασε το... γράμμα του Γιούργκεν Κλοπ και τα Χριστούγεννα του έστειλε τον Φαν Ντάικ, με σκοπό να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας στην Λίβερπουλ. Επιθετικά οι "reds" τα πηγαίνουν μία χαρά, όμως πίσω υπήρχε τεράστιο κενό που πλέον καλύφθηκε.

Τα 85.000.000€ που πήραν οι άνθρωποι της Σαουθάμπτον για να δώσουν τον Ολλανδό αναμένεται να κάνουν σύντομα... φτερά, αφού σύμφωνα με την telegraph βρέθηκαν δυο μεταγραφικοί στόχοι ενόψει του Ιανουαρίου.

Ο λόγος για τους Ράιαν Σέσενιον και Ντάνιελ Στάριτζ! Ο πρώτος θεωρείται ο επόμενος Γκάρεθ Μπέιλ, καθώς στα 17 του χρόνια αγωνίζεται βασικός και αναντικατάστατος στην Φούλαμ καλύπτοντας ολόκληρη την αριστερή πλευρά.

Για τον Στάριτζ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Φέτος έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, στο παρελθόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς όμως θεωρείται ποιοτικός ποδοσφαιριστής που θα κάνει τη διαφορά στους "Άγιους".

Και οι δυο μαζί κοστολογούνται περίπου στα 45.000.000€, οπότε απομένουν άλλα τόσα για περαιτέρω ενίσχυση τώρα και το καλοκαίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK