Λόβρεν: " Πάρτε με από δω!"

Σκληρή επίθεση εξαπολύει ο Ντέγιαν Λόβρεν κατά της ομάδας του, Σαουθάμπτον, επειδή δεν τον αφήνει να πάρει μεταγραφή στη Λίβερπουλ. Ο Κροάτης μάλιστα απειλεί μέχρι και με αποχή από την προετοιμασία, σε περίπτωση που δεν του επιτρέψουν τελικά την μετακόμιση στους "κόκκινους". Τι ανέβασε στο Instagram.

Λόβρεν: " Πάρτε με από δω!"

Έξαλλος είναι ο Ντέγιαν Λόβρεν με τους υπεύθυνους της Σαουθάμπτον, οι οποίοι φαίνεται να στέκονται εμπόδιο στην μεταγραφή του στη Λίβερπουλ. Ο διεθνής Κροάτης απειλεί με αποχή από την προετοιμασία των "Αγίων", αν δεν του επιτραπεί η μετακίνηση στο "Μέρσεϊσάιντ".

Οι "Άγιοι" απέρριψαν πρόταση ύψους 25.000.000 ευρώ, κάτι μάλιστα που έγινε εν αγνοία του παίκτη, ο οποίος δεν είχε πληροφορηθεί για το ενδιαφέρον των "κόκκινων", γεγονός που τον εξόργισε ακόμα περισσότερο. Όπως δήλωσε ο Κροάτης στο "Sportske Novosti":

" Η Λίβερπουλ κατέθεσε πρόταση, όμως κανείς από την ομάδα μου δεν με ενημέρωσε. Ούτε καν για τις επόμενες προτάσεις. Αυτό δεν ήταν σωστό. Το έμαθα από άλλους ανθρώπους και ένιωσα απογοήτευση. Κατάλαβα ότι δεν έχω άλλο λόγο να μείνω στη Σαουθάμπτον. Η Λίβερπουλ προσέφερε 25.000.000 ευρώ, ενώ η Σαουθάμπτον με είχε αγοράσει με εννέα. Συνεπώς θα έπαιρνε περισσότερα από διπλάσια χρήματα. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι θα κάνω.

Δεν μου αρέσει αυτή η κατάσταση. Είναι απίστευτο ότι λίγες μέρες πριν υπήρξε πρόταση 25.000.000 ευρώ για μένα. Ειλικρινά αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι στη Λίβερπουλ. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τόσους οπαδούς. Την προηγούμενη φορά που αγωνίστηκα στο Άνφιλντ ανατρίχιασα όταν άκουσα το "You'll Never Walk Alone". Ήθελα να το ακούω συνέχεια" .

Όπως γίνεται κατανοητό ο Λόβρεν δύσκολα θα συνεχίσει στη Σαουθάμπτον, η οποία δεν φαίνεται πια να είναι αρνητική σε ενδεχόμενη πώληση του παίκτη, ωστόσο η μετακίνησή του θα γίνει μόνο εφόσον ικανοποιηθεί το ποσό των 31.000.000 ευρώ που αξιώνει.

Λόβρεν: " Πάρτε με από δω!"

Στην περίπτωση που ο Λόβρεν μετακομίσει στο "Άνφιλντ" θα είναι ο τρίτος παίκτης της Σαουθάμπτον που αποκτά η Λίβερπουλ αυτήν τη μεταγραφική περίοδο μετά τους Ρίκι Λάμπερτ και Άνταμ Λαλάνα.

Ο Κροάτης βέβαια το προχώρησε κι ένα βήμα παρακάτω, ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία που έγραφε "Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν πως τα όνειρά σου είναι πολύ μεγάλα", πετώντας το "καρφί" του για την Σαουθάμπτον:

News 24/7

24MEDIA NETWORK