Πλήρωσαν έναν... Νεϊμάρ για να μπουν στην Σαουθάμπτον!

Αλλαγή εποχής στα διοικητικά της Σαουθάμπτον, καθώς οι "Άγιοι" ανακοίνωσαν την εμπλοκή στα διοικητικά Κινέζου συμπαίκτη που θα επενδύσει στην αγγλική ομάδα 220.000.000 ευρώ. Δύο εκατομμύρια λιγότερα δηλαδή απ' αυτά που πλήρωσε η Παρί στην Μπάρτσα για τον Νεϊμάρ.

Η οικογένεια Γκάο από την Κίνα είναι αυτή που αλλάζει θετικά το ρου της ιστορίας της Σαουθάμπτον. Όπως έγινε γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσης των "Αγίων" η ομάδα με την είσοδο του ισχυρού συμπαίκτη από την Άπω Ανατολή θα ενισχυθεί με 220.000.000 ευρώ.

Ο Τζισέγκ Γκάο που μπαίνει στο αγγλικό κλαμπ μαζί τη θυγατέρα του Νέλι Γκάο εξαγόρασε το 80% των μετοχών με την παρούσα διοίκηση να διαβεβαιώνει ότι οι Κινέζοι έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στο μάνατζμεντ που... τρέχει τώρα την ομάδα και θα παραμείνει ακλόνητο με τους υπαλλήλους όλους στις θέσεις τους.  Το ίδιο ισχύει και για τον αγωνιστικό σχεδιασμό που μένει ως έχει...

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...