Ποτσετίνο αντί Άντκινς στη Σαουθάμπτον

Ο Νάιτζελ Άντκινς πλήρωσε την αδυναμία της Σαουθάμπτον να ανακάμψει στο πρωτάθλημα και τη θέση του προπονητή των "Αγίων" ανέλαβε ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Ποτσετίνο αντί Άντκινς στη Σαουθάμπτον

Ο 47χρονος Άγγλος τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε το σύλλογο το φθινόπωρο του 2010 και τον οδήγησε σε 2 σερί προβιβασμούς, δεν περιβλήθηκε με εμπιστοσύνη από τη διοίκηση. Οι άνθρωποι του συλλόγου δεν πίστευαν ότι μπορεί να οδηγήσει τη Σαουθάμπτον στην Premier League και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα (αν και πρόσφατα νίκησε την Άστον Βίλα και απέσπασε ισοπαλία από την Τσέλσι στο Λονδίνο) που έφεραν το σύλλογο στη 15η θέση, τον οδήγησαν την πόρτα της εξόδου από το "Σεντ Μέρις".

Διάδοχός του θα είναι ο 40χρονος Αργεντινός, ο οποίος απολύθηκε προ εβδομάδων από την -τότε- ουραγό της Primera Division Εσπανιόλ, μετά από 2 σεζόν που στέφθηκαν με επιτυχία. Αρχικά, ο πρώην διεθνής στόπερ είχε σώσει τους Καταλανούς στην πρώτη σεζόν του ως προπονητής και ακολούθως τους οδήγησε στη διεκδίκηση ευρωπαϊκών "εισιτηρίων", πριν επέλθει η φετινή κάμψη.

Ο Ποτσετίνο θα παρακολουθήσει την πρώτη προπόνηση το Σάββατο (19/01) και την Κυριακή θα καθίσει στον πάγκο των "Αγίων" για πρώτη φορά, στο ματς με την Έβερτον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK