Τρεις γενιές διεθνείς: Ο Μάρκος συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση

Ο Μάρκος Αλόνσο κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Ισπανίας, κάτι που θα γραφτεί στην ιστορία των "φούριας ρόχας", καθώς είναι ο τρίτος γόνος της οικογένειας Αλόνσο που θα φορέσει τα ισπανικά χρώματα.

Σύμφωνα με την ισπανική AS, ο παππούς του Μάρκος Αλόνσο, "Μαρκίτος", έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής της χώρας του δύο φορές, ενώ και ο πατέρας του εν ενεργεία ποδοσφαιριστή, Μάρκος Αλόνσο Πένια μέτρησε 32 εμφανίσεις με την Ισπανία, αποτελώντας μέλος της αποστολής της ομάδας στο Euro 1984, όπου η "Ρόχα" έφτασαν μέχρι τον τελικό.   

Ο παίκτης της Τσέλσι θα συνεχίσει τη παράδοση πατέρα, παππού και θα παίξει στα φιλικά παιχνίδια με Γερμανία και Αργεντινή, σκοπεύοντας να καθιερωθεί σε αυτή και να ξεπεράσει σε επιτυχία τους προγόνους του.

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!