Στις πιο... άσκοπες μεταγραφές ο Λούκας!

Ο Λούκας Πέρεθ βρίσκεται στη λίστα με τις πιο... αχρείαστες μεταγραφές της σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ βέβαια... διαφωνεί με αυτό και έχει λόγο.

Το καλοκαίρι του 2016 ο Ισπανός επιθετικός... φαγώθηκε να αποχωρήσει και από την Λα Κορούνια (αφού πρώτα έκανε ολόκληρη ιστορία για να επιστρέψει στην Ισπανία το 2015 από τον ΠΑΟΚ), με σκοπό να κυνηγήσει το όνειρο της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Άρσεναλ έδωσε τη λύση και μαζί περίπου 20.000.000€ στην "Ντέπορ" για να κλείσει το deal. Ένα χρόνο αργότερα ο Λούκας είναι εκεί που βρισκόταν τις δυο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους. Θέλει να αποχωρήσει γιατί δεν... περνάει καλά.

Το πόσο κακή μεταγραφή για τους "κανονιέρηδες" ήταν ο Ισπανός, φαίνεται από το γεγονός πως έπαιξε σε 11 ματς πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας μόλις 1 γκολ. Γι' αυτό και επελέγη από τη γνωστή ιστοσελίδα squawka (από τις κορυφαίες σε στατιστικά στην Ευρώπη) ως η πιο άσκοπη μεταγραφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ πάντως δεν... χαλάστηκε από τη μεταγραφή, αφού καρπώθηκε περίπου 6.000.000€! Βλέπετε ο δικέφαλος είχε κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης.