Στις πιο... άσκοπες μεταγραφές ο Λούκας!

Ο Λούκας Πέρεθ βρίσκεται στη λίστα με τις πιο... αχρείαστες μεταγραφές της σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ βέβαια... διαφωνεί με αυτό και έχει λόγο.

Στις πιο... άσκοπες μεταγραφές ο Λούκας!
lucas © REUTERS

Το καλοκαίρι του 2016 ο Ισπανός επιθετικός... φαγώθηκε να αποχωρήσει και από την Λα Κορούνια ( αφού πρώτα έκανε ολόκληρη ιστορία για να επιστρέψει στην Ισπανία το 2015 από τον ΠΑΟΚ), με σκοπό να κυνηγήσει το όνειρο της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Άρσεναλ έδωσε τη λύση και μαζί περίπου 20.000.000€ στην "Ντέπορ" για να κλείσει το deal. Ένα χρόνο αργότερα ο Λούκας είναι εκεί που βρισκόταν τις δυο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους. Θέλει να αποχωρήσει γιατί δεν... περνάει καλά.

Το πόσο κακή μεταγραφή για τους "κανονιέρηδες" ήταν ο Ισπανός, φαίνεται από το γεγονός πως έπαιξε σε 11 ματς πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας μόλις 1 γκολ. Γι' αυτό και επελέγη από τη γνωστή ιστοσελίδα squawka ( από τις κορυφαίες σε στατιστικά στην Ευρώπη) ως η πιο άσκοπη μεταγραφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ πάντως δεν... χαλάστηκε από τη μεταγραφή, αφού καρπώθηκε περίπου 6.000.000€! Βλέπετε ο δικέφαλος είχε κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης.

Στις πιο... άσκοπες μεταγραφές ο Λούκας!

News 24/7

24MEDIA NETWORK