Ο απολαυστικός Πίτερ Κράουτς στηρίζει τη μάχη των... ψηλών στην αλλαγή λάμπας!

Ο Πίτερ Κράουτς εκνευρίζεται σε ερώτηση για... λάμπα και παίρνει με απολαυστικό τρόπο το μέρος των ψηλών ανθρώπων σε όλη τη γη.

Ο Πίτερ Κράουτς έχει βρει απάγκιο τα τελευταία χρόνια στη Στόουκ, όπου δεν αγωνίζεται τόσο συχνά όσο στο παρελθόν, ωστόσο ευχαριστιέται αυτό που κάνει.

Το αποδεικνύει με την παραμικρή ευκαιρία, ιδιαίτερα από τα tweets του, στα οποία μπορεί να αναρωτιέται 'τι είναι το Nations League' και 'is it coming home'. 

Εκτός από το twitter, όπου διατηρεί έναν λογαριασμό που πρέπει να ακολουθήσεις, από τον Ιούνιο βρίσκεται στα φυσικά και ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία η αυτοβιογραφία του, με τον τίτλο 'Peter Crouch: How to be a Footballer'.

 

Τελευταίο χτύπημα του 37χρονου Άγγλου είναι το podcast του στο BBC (όχι τόσο καλό όσο του Contra.gr βέβαια), στο οποίο... θίχθηκε από μία ερώτηση ακροατή και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και όλους τους ψηλούς εκεί έξω.

'Ο Καρλ ρωτάει αν είχες ποτέ μία λάμπα τόσο ψηλή που δεν μπορούσες να αλλάξεις', ήταν η ερώτηση που του απηύθυνε ο συμπαρουσιαστής του στο σόου και ο ύψους 2,01μ. Κράουτς απάντησε: 'Μπορώ να πω Καρλ, εκ μέρους όλων των ψηλών, το έχουμε ακούσει αυτό αναρίθμητες φορές. Εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες για τις λάμπες. Τις αλλάζουμε όπως όλοι οι άλλοι, μερικές φορές χρειαζόμαστε σκάλα, άλλες όχι. Οπότε άντε γ....ου, Καρλ!".

Αμέσως ο Κράουτς και οι συμπαρουσιαστές του ξέσπασαν σε γέλια, με τον πρώην διεθνή επιθετικό να συνεχίζει: 'Όλοι ρωτούν 'πώς είναι ο καιρός εκεί πάνω, είναι διαφορετικός', για αλλαγές λάμπας... Είναι βαρετό!'.

 

Για τον άνθρωπο που στην ερώτηση 'τι θα ήσουν, αν δεν γινόσουν ποδοσφαιριστής' την απάντηση 'παρθένος' και μας έδωσε αυτόν τον χορό, όλοι είμαστε υπέρ του...

 

Photo credits: Gareth Fuller/PA via AP

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!