Ο Μάρκο Σίλβα κρίνει τη μεταγραφή Σάμαρη στην Αγγλία

Ο Ανδρέας Σάμαρης βρίσκεται με το... ένα πόδι στη Σάντερλαντ, ωστόσο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στις "μαύρες γάτες" θα πρέπει να συντελεστεί μια σειρά πραγμάτων με συγκεκριμένη έκβαση, με τον Μάρκο Σίλβα να παίζει κι αυτός το ρόλο του.

Ο Μάρκο Σίλβα κρίνει τη μεταγραφή Σάμαρη στην Αγγλία

Η Σάντερλαντ και η Μπενφίκα έχουν συμφωνήσει για τη μεταγραφή του Ανδρέα Σάμαρη στην αγγλική ομάδα, όμως το deal θα ολοκληρωθεί μόνο εφόσον παραμείνει στον πάγκο των "μαύρων γατών" και μετά την προσεχή αγωνιστική ο Ντέιβιντ Μόγες.

Η Σάντερλαντ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και στο παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ που ακολουθεί, ενδέχεται ο Μόγες να αποτελέσει παρελθόν, αν η ομάδα του ηττηθεί. Έτσι η μεταγραφή του Ανδρέα Σάμαρη δεν θα ολοκληρωθεί. Αν όμως οι "μαύρες γάτες" κερδίσουν και την ίδια ώρα η Χαλ του Μάρκο Σίλβα δεν καταφέρει να κάνει τη... ζημιά στην Τσέλσι και η Κρίσταλ Πάλας ηττηθεί από την Έβερτον, τότε θα ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση και το ηθικό θα αναπτερωθεί με τον πρώην προπονητή των Έβερτον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Σοθιεδάδ να παραμένει στον πάγκο.

Το σενάριο είναι πολύπλοκο, όχι όμως απίθανό. Εφόσον όλα κυλήσουν κατ' ευχήν για τη Σάντερλαντ, τότε ο Ανδρεάς Σάμαρης θα συνεχίσει την καριέρα του στο Νησί, με τη μεταγραφή του να αγγίζει τα 20.000.000 ευρώ, τα περισσότερα που θα έχουν δοθεί ποτέ δηλαδή για Έλληνα παίκτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK