Ράιαν Γκιγκς για πρεμιερλιγκάτη ομάδα!

Έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους είναι ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ομάδα της Premier League ετοιμάζεται να... στείλει τον προπονητή και στρώσει χρυσάφι στα πόδια του Γκιγκς για να τον πείσει να υπογράψει!

Ράιαν Γκιγκς για πρεμιερλιγκάτη ομάδα!
Giggs

Τον Ιούλιο του 2013 ο Ράιαν Γκιγκς, αν και ποδοσφαιριστής ακόμα, αποφάσισε να αναλάβει και το ρόλο του βοηθού προπονητή στο πλευρό του Ντέιβιντ Μόγιες. Δέκα μήνες αργότερα, ο Μόγιες απολύθηκε και ο Ουαλός μεσοεπιθετικός κρέμασε οριστικά τα παπούτσια του αναλαμβάνοντας τα ηνία της ομάδας.

Το καλοκαίρι, ωστόσο, συνέχισε ξανά ως βοηθός στο πλευρό του Λουίς Φαν Χάαλ μέχρι να αποχωρήσει τελικά με την πρόσληψη του Ζοζέ Μουρίνιο. Από τότε τα... ίχνη του εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Γκιγκς είναι πιθανό να επανέλθει στους πάγκους, αυτή τη φορά όμως για λογαριασμό της Σουόνσι! Οι "κύκνοι" έχουν ξεχάσει τι πάει να πει νίκη στο πρωτάθλημα και ο Γκουϊντολίν βρίσκεται με το ενάμισι πόδι εκτός ομάδας.

Οι νέοι ιδιοκτήτες του συλλόγου βλέπουν στο πρόσωπο του Γκιγκς τον μελλοντικό ηγέτη του συλλόγου και για αυτό το λόγο έχουν σκοπό να του προσφέρουν πολυετές και με μεγάλες αποδοχές συμβόλαιο.

Ο Γκιγκς ακόμα δεν έχει απαντήσει, περιμένοντας πρώτα εγγυήσεις ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK