Ποιος είπε ότι ο Ζλάταν τα πάει καλά με τους Σουηδούς;

Ατάκες... φωτιά έριξε ο Ιμπραχίμοβιτς μιλώντας στο "Canal+" κατά των σουηδικών μίντια, τονίζοντας ότι οι δημοσιογράφοι συμπατριώτες του βάλλουν εναντίον του με τρόπο τέτοιο που... κρύβει ρατσισμό επειδή το επίθετό του δεν είναι Σβένσον ή Άντερσον.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ξεσπάθωσε κατά των συμπατριωτών του δημοσιογράφων σε ερώτηση που του έγινε αν τα μίντια του συμπεριφέρονται δίκαια ή βάλλουν εναντίον του.

Ο εμβληματικός στράικερ της εθνικής Σουηδίας, αφού σημείωσε ότι είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει το σουηδικό ποδόσφαιρο στην ιστορία του, άρχισε να ρίχνει τις βολές του.

Αποκορύφωμα όλων όσων είπε ο Ζλάταν, με έντονη φωνή, ήταν πως πίσω από κάθε επίθεση που δέχεται από τα Μέσα της πατρίδας του υποθάλπεται μίσος και κυρίως ρατσισμός. Για τον "Ίμπρα" οι συμπατριώτες του συμπεριφέρονται με κεκαλυμμένο ρατσισμό.

"Συνεχίζω να δέχομαι επιθέσεις από τα μίντια..." είπε αρχικά και απασφάλισε αναφέροντας: "Δεν μπορούν να δεχθούν ότι με λένε Ιμπραχίμοβιτς. Εάν ένας άλλος ποδοσφαιριστής, Σουηδός, έκανε τα ίδια λάθη με εμένα, τότε θα τον προστάτευαν. Απλά εγώ δεν λέγομαι Σβένσον ή Άντερσον. Αυτός είναι κεκαλυμμένος ρατσισμός. Υπάρχει! Είμαι 100% σίγουρος..." 

 

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.