Το γκολ στο ντέρμπι έκρυβε... τατουάζ για τη σύντροφό του

Το πρώτο γκολ του Μοράτα με τη φανέλα της Τσέλσι μετά από τέσσερις μήνες ανομβρίας έμελε να είναι συλλεκτικό, αφού ο Ισπανός επιθετικός αποκάλυψε ιδιαίτερο τατουάζ για τη σύντροφό του (PHOTO).

Chelsea's Alvaro Morata, right, celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford bridge stadium in London, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Chelsea's Alvaro Morata, right, celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford bridge stadium in London, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Η αφλογιστία του το τελευταίο διάστημα ήταν παροιμιώδης και οι "εχθροί" του δεν έχαναν την ευκαιρία να του... κοπανούν πως η τελευταία φορά που σκόραρε στην Premier League ήταν την 1η Απριλίου.

Η κατάσταση αυτή είχε ως αποτέλεσμα ένα τεράστιο ψυχολογικό φορτίο να βρίσκεται πάνω στους ώμους του Άλβαρο Μοράτα κάθε φορά που έπαιζε με τους "μπλε", όμως το βράδυ του Σαββάτου η κατάρα έσπασε.

Ο Ισπανός διεθνής στράικερ κατάφερε να νικήσει τους Παπασταθόπουλο και Μουστάφι και να εκτελέσει τον Τσεχ με σουτ μέσα από την περιοχή για να κάνει το 2-0 για την Τσέλσι κόντρα στην Άρσεναλ, με τον ίδιο να δηλώνει μάλιστα για αυτό το γκολ:

Chelsea's Alvaro Morata, left, scores his side's second goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford bridge stadium in London, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Chelsea's Alvaro Morata, left, scores his side's second goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford bridge stadium in London, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

"Όταν η μπάλα πάει στα δίχτυα, τα πάντα αλλάζουν. Το μυαλό μου δεν είναι μπλοκαρισμένο πια και τώρα ελπίζω πως θα μπορέσω να σκοράρω πολλά γκολ.

Η τελευταία χρονιά δεν είναι καλή περίοδος για μενα. Έχασα ένα πέναλτι σε φιλικό και φάνηκε λες και ήταν ο τελικός του Champions League.

Eυτυχώς που εξακολουθώ να έχω την υποστήριξη των φίλων της Τσέλσι", τόνισε ο Μοράτα, ο οποίος έκλεψε την παράσταση και για έναν άλλο λόγο πέρα από το πρώτο του γκολ μετά τον Απρίλιο.

Αυτός είχε να κάνει με τον πανηγυρισμό του στο γκολ καθώς έδειξε το αριστερό του μπράτσο, εκεί όπου πρόσφατα "χτύπησε" τατουάζ με το πρόσωπο της συντρόφου του, Αλίτσε Καμπέλο.

Το γκολ στο ντέρμπι έκρυβε... τατουάζ για τη σύντροφό του

"Ο άνδρας μου είναι μοναδικός", έγραψε η Ιταλίδα σύζυγος του άσου της Τσέλσι, η οποία ανέβασε τη σχετική φωτογραφία (όπου φαίνεται ξεκάθαρα το τατουάζ) στη σελίδα της στο Instagram.

News 24/7

24MEDIA NETWORK