Το νέο γκολ του Ρούνεϊ μέτρησε για... δύο

Διπλή η χαρά του Γουέιν Ρούνεϊ. Αφενός διατήρησε την επαφή του με τα δίχτυα αφότου γύρισε στην Έβερτον αφετέρου τιμώρησε τη μεγάλη αντίπαλο της πρώην ομάδας του!

Everton's Wayne Rooney, right, celebrates scoring his side's first goal of the game during the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Monday, Aug. 21, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Everton's Wayne Rooney, right, celebrates scoring his side's first goal of the game during the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Monday, Aug. 21, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι αναγεννημένος ασταμάτητος στο ξεκίνημα της σεζόν. Σκόραρε σε δεύτερο σερί ματς με την Έβερτον (200η φορά στην Premier League) και απέδειξε πως η επιστροφή του στο "Γκούντισον Παρκ" ήταν ευεργετική, για την ψυχολογία του κυρίως. Μάλιστα το δεύτερο γκολ του για εφέτος ήρθε μ' έναν αντίπαλο που έχει... προηγούμενα. Γιατί για έναν (πρώην) ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι εξόχως σημαντικό να "πληγώνει" τη συμπολίτισσα Σίτι!

Το τέρμα του Ρούνεϊ δεν ήταν δύσκολο, αφού η πάσα ήταν στο σωστό χρόνο. Και ο ίδιος ωστόσο φρόντισε να είναι στην κατάλληλη θέση για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Έντερσον, ενώ είχε και την τύχη μαχί του. Μετά το 1-0 των "ζαχαρωτών" τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τη Σίτι, αφού αποβλήθηκε ο Κάιλ Γουόκερ. Με δύο κίτρινες σε δυο λεπτά (42', 44')! Τουλάχιστον πρόλαβε να ισοφαρίσει η ομάδα του Γκουαρδιόλα, με τον Στέρλινγκ στο 82'.

AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK