Το ντέρμπι είχε μέχρι και καυγά Μουρίνιο-Κλοπ!

Το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ είχε τόση ένταση ώστε Μουρίνιο και Κλοπ να πρωταγωνιστήσουν σε καυγά στη γραμμή του πλαγίου άουτ. Δείτε photos+video.

Το ντέρμπι είχε μέχρι και καυγά Μουρίνιο-Κλοπ!

Ζοζέ Μουρίνιο και Γιούργκεν Κλοπ έζησαν με πάθος το σπουδαίο ματς του "Old Trafford" και αυτό φάνηκε στο φινάλε όπου με αφορμή ένα επεισόδιο εντός γηπέδου μεταξύ του Άντερ Ερέρα και του Φιρμίνο (ο μέσος της Γιουνάιτεντ τράβηξε παρατεταμένα από τη φανέλα τον επιθετικό της Λίβερπουλ και εκείνος τον έσπρωξε, με τον διαιτητή να δείχνει και στους δύο κίτρινη κάρτα) κόντεψαν να... έρθουν στα χέρια.

Το ντέρμπι είχε μέχρι και καυγά Μουρίνιο-Κλοπ!

Ο Γερμανός ήταν εκείνος που φάνηκε περισσότερο εξοργισμένος κατά τη διάρκεια του τσακωμού τους, παρουσία φυσικά του τέταρτου διαιτητή που μπήκε στη μέση, με τον Πορτογάλο να υποστηρίζει στη συνέντευξη Τύπου πως όλα ξεκίνησαν επειδή ο συνάδελφός του νόμιζε πως ζήτησε από τον διαιτητή να αποβάλλει παίκτη της Λίβερπουλ.

Το ντέρμπι είχε μέχρι και καυγά Μουρίνιο-Κλοπ!

"Νόμιζε πως ζήτησα την αποβολή ενός παίκτη της Λίβερπουλ. Δεν το έκανα. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Πιστεύω πως έγινε ένα σωστό παιχνίδι, οι παίκτες έδωσαν τα πάντα με επαγγελματικό και συναισθηματικό τρόπο και θεωρώ πως ο διαιτητής διαχειρίστηκε σωστά το ματς.

Το ντέρμπι είχε μέχρι και καυγά Μουρίνιο-Κλοπ!

Οπότε πιστεύω ότι το παιχνίδι αποτέλεσε διαφήμιση για την Premier League σε όλο τον κόσμο", δήλωσε αρχικά ο Μουρίνιο, και συμπλήρωσε: "Πιστεύω ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να παίξει καλύτερα από αυτό που έπαιξε και, αν και δεν είναι δικό μου πρόβλημα, και η Λίβερπουλ μπορεί να παίξει καλύτερα. Το ντέρμπι ήταν κάτω από την ποιότητα των δύο ομάδων αλλά παρόλα αυτά διασκέδασε τον κόσμο".

ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΟΥΡΙΝΙΟ-ΚΛΟΠ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΛΑΓΙΟΥ ΑΟΥΤ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

O Ιμπραχίμοβιτς "πήρε τη μπουκιά" από το στόμα της Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK