Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο αδερφός του Αντεμπαγιόρ

Σοκ στο Τόγκο! Ο μικρός αδερφός του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, Ροτιμί, επιχείρησε να αυτοκτονήσει καρφώνοντας ένα μαχαίρι στην κοιλιά του. "Μάχη" δίνει για τη ζωή του σε νοσοκομείο της χώρας.

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο αδερφός του Αντεμπαγιόρ

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του " Ghanasportsonline", αδερφός του επιθετικού της Τότεναμ, Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, Ροτιμί δίνει "μάχη" για τη ζωή του σε νοσοκομείο του Τόγκο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας την οποία επιχείρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/6).

"Κάρφωσε ένα μαχαίρι στην κοιλιά του και έχασε πολύ αίμα. Προσπαθήσουμε να κλείσουμε την πληγή και να τον φέρουμε άμεσα στο νοσοκομείο", αποκάλυψε ένα μέλος της οικογένειάς τους σε μέσο του της πατρίδας του.

"Πάντα παραπονιόταν για την ντροπή που του προκάλεσε ο αδερφός του. Τον είχε αποκαλέσει κλέφτη, τον γελοιοποίησε παγκοσμίως και ήθελε να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό. Οι γιατροί προσπαθούν να τον σώσουν. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουν", συνέχισε.

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο αδερφός του Αντεμπαγιόρ

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, ο λόγος για τον οποίο ο Ροτιμί προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του ήταν ο "δημόσιος εξευτελισμός του από τον μεγάλο του αδερφό, Εμάνουελ". Πιο συγκεκριμένα, στα μέσα του Μαΐου, ο επιθετικός της Τότεναμ αποκάλυψε μέσω ανάρτησης στο facebook πως ο αδερφός του όταν ήταν μικρός είχε κλέψει 21 κινητά από συμπαίκτες του σε ακαδημία ποδοσφαίρου, καθώς και φανέλες κι άλλα αντικείμενα αξίας.

Μόλις η είδηση έγινε γνωστή, ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ πήρε άδεια από την Τότεναμ, προκειμένου να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του.

Διαβάστε ακόμη:

Συγκλονιστικές εξομολογήσεις του Αντεμπαγιόρ για την οικογένεια του

Επίθεση Αντεμπαγιόρ στον αδελφό του: "Μου έκλεψε φανέλες των Ζιντάν, Φοέ και ένα περιδέραιο αξίας 30.000 ευρώ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK