Η απλή συμβουλή του Ποτσετίνο που έκανε τον Σον σταρ

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν τα έμπλεξε στην προσωπική κουβέντα που είχε με τον Σον. Ο Κορεάτης αποκάλυψε στον Τύπο τα απλά λόγια του Αργεντινού που τον κατέστησαν τώρα σ' ένα από τα πρώτα... βιολιά της Τότεναμ.

Tottenham coach Mauricio Pochettino ducts his players during the soccer Champions League group H match between Borussia Dortmund and Tottenham Hotspur in Dortmund, Germany, Tuesday, Nov. 21, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Tottenham coach Mauricio Pochettino ducts his players during the soccer Champions League group H match between Borussia Dortmund and Tottenham Hotspur in Dortmund, Germany, Tuesday, Nov. 21, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Το ποδόσφαιρο είναι απλό και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν χάνει ευκαιρία να το λέει στους ποδοσφαιριστές του...

Ένας εξ αυτών, που πήρε τα λόγια του προπονητή του και τα έκανε φυλαχτό είναι ο Σον που μετρά ήδη στη σεζόν 11 γκολ και οκτώ ασίστ.

Ο ταχύτατος Κορεάτης ομολόγησε πως όταν αποφάσισε να αφήσει την Λεβερκούζεν για λογαριασμό της Τότεναμ τα βρήκε... μπαστούνια, νιώθοντας χαμένος μέσα στο γήπεδο.

Σε εκείνο το σημείο ήταν που έδρασε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ο Αργεντινός κόουτς έπιασε τον Σον και του τα είπε όσο πιο απλά γίνεται: " Το ποδόσφαιρο σημαίνει γκολ! Δεν θέλω να κάνεις περίπλοκα πράγματα. Πάρε τη μπάλα και τρέχα μπροστά..."

Αυτά ήταν τα λόγια που μετέτρεψαν τον Σον σε στυλοβάτη της επίθεσης της Τότεναμ και άξιου συμπαραστάτη του γκολεαδόρ, Χάρι Κέιν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK