Ο “διάδοχος” του Ποτσετίνο ξέρει από Ελλάδα και τίτλους στην Αγγλία!

Παρότι έχει αρνηθεί πολλάκις ότι θα αποχωρήσει από την Τότεναμ για κάποιο από τα ευρωπαϊκά μεγαθήρια, ο Ποτσετίνο βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο, καθώς παρουσιάζεται ως εν δυνάμει διάδοχος ή του Βενγκέρ ή του Κόντε. Ποιος προορίζεται για δικός του αντικαταστάτης όμως;

Tottenham manager Mauricio Pochettino walks on the sidelines during the English Premier League soccer match between Southampton and Tottenham Hotspur at the St Mary's Stadium in Southampton, England, Sunday, Jan. 21, 2008.(AP Photo/Frank Augstein)
Pochettino AP IMAGES

Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα, όλα αλλάζουν ανά λεπτό!

Έτσι κι στην περίπτωση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ο χαρισματικός προπονητής μπορεί να δηλώνει πιστός “στρατιώτης” του πλάνου της Τότεναμ, ωστόσο για μία ακόμη φορά τ' όνομά του φιγουράρει ανάμεσα σ' αυτά των υποψηφίων για τους πάγκους των Τσέλσι και Άρσεναλ.

Όλα αυτά στην Αγγλία, αφού στη Γαλλία μιλούν για τον... διάδοχο του Αργεντινού με ονόματα και διευθύνσεις.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το “Press Ocean” εάν ο Ποτσετίνο κουνήσει μαντήλι στα “σπιρούνια”, τότε θα έρθει στο Λονδίνο ο Κλαούντιο Ρανιέρι!

Ο πρωταθλητής Αγγλίας με τη Λέστερ, δύσκολα θα συνεχίσει στην Ναντ και οι Γάλλοι θεωρούν ότι οι Λονδέζοι θα είναι η επόμενη ομάδα του...

Λέτε στην Τότεναμ να “κουράστηκαν” με τα αργά βήματα προς το πρωτάθλημα και να βασιστούν στον Ρανιέρι που το κατάφερε με την πρώτη όταν ανέλαβε τη Λέστερ; Τραβηγμένο σενάριο, αλλά όπως είπαμε στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK