Ο Λαμέλα βοήθησε τον Κέιν να... σπάσει την κατάρα!

Η Φούλαμ άρχισε να πιστεύει πως θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά όμως ο σπεσιαλίστας των φάουλ Κίεραν Τρίπιερ και ο αποφασισμένος να δώσει τέλος στην κατάρα Χάρι Κέιν "μίλησαν" για την Τότεναμ (VIDEOS).

Ο Λαμέλα βοήθησε τον Κέιν να... σπάσει την κατάρα!

Το μίνι λονδρέζικο ντέρμπι προσέφερε γκολ, θέαμα και σασπένς σε όσους το παρακολούθησαν, με την Φούλαμ να κοντράρει στα ίσα την Τότεναμ αλλά να υποτάσσεται στην τελική ευθεία του ματς ελέω της ποιότητας των παικτών του Ποτσετίνο.

Ο Μίτροβιτς ισοφάρισε για τους "κότατζερς" το πανέμορφο γκολ του Μόουρα από το πρώτο μέρος, όμως οι γηπεδούχοι "καθάρισαν" τον αγώνα με δύο γκολ που είχαν την υπογραφή Άγγλων μουντιαλικών άσων της.

Το πρώτο χτύπημα στην Φούλαμ το έδωσε ο Τρίπιερ, ο οποίος μετά το εκπληκτικό γκολ του στον ημιτελικό του Μουντιάλ κόντρα στην Κροατία με απευθείας φάουλ, σκόραρε και πάλι από ανάλογη θέση και απόσταση, για να γράψει το 2-1 για την ομάδα του.

'Οσο για το τελικό 3-1, αυτό γράφτηκε από τον παίκτη που ήθελαν όλοι οι οπαδοί της Τότεναμ να σκοράρει: τον Χάρι Κέιν, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με υπέροχο συρτό διαγώνιο πλασέ, έχοντας πάρει μία εξαιρετική ασίστ του Λαμέλα (κατόπιν εντυπωσιακής κούρσας κατά μέτωπο του Αργεντινού).

Γιατί οι φανς των "σπιρουνιών" ήθελαν διακαώς να δουν τον Κέιν σκόρερ; Γιατί δεν είχε πετύχει ποτέ γκολ στην καριέρα του μήνα Αύγουστο (!), με τον 25χρονο επιθετικό να είναι στο απόλυτο μηδέν για 15 ματς έχοντας 48 χαμένες τελικές προσπάθειες! Μέχρι που σκόραρε στην 49η και έδιωξε τα καλοκαιρινά φαντάσματα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK