Ο Λορίς ήταν... τύφλα και θα πληρώσει απίστετο πρόστιμο

"Μυθικό" πρόστιμο καλείται να πληρώσει ο τερματοφύλακας της Τότεναμ και της εθνικής Γαλλίας, Ούγκο Λορίς. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένος και οι Αρχές τον... δίκασαν με τον χειρότερο για την τσέπη του τρόπο. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες τις τιμωρίες του 31χρονου.

Στις 24 Αυγούστου ο Ούγκο Λορίς έπεσε στη... φάκα, καθώς οδηγούσε μεθυσμένος την Πόρσε του στους δρόμους του Λονδίνου!

Η Αστυνομία έκανε σήμα στο διεθνή τερματοφύλακα, εκείνος σταμάτησε και το κοντέρ από το αλκοτέστ άρχισε να... γράφει μεγάλα νούμερα.

Ο Λορίς παρότι ζήτησε δημόσια συγγνώμη, απέτρεψε τον κόσμο από το αλκοόλ και την οδήγηση, δεν έπεισε τις Αρχές και θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ξεμπλέξει μια και καλή.

Συγκεκριμένα, του επιβλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης πρόστιμο ύψους 56.000 ευρώ και αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης για τους επόμενους 20 μήνες!

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από το μεθύσι, ο Λορίς πληρώνει και γιατί είχε παραβιάσει ένα φανάρι προτού πέσει στο μπλόκο της Αστυνομίας. 

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.