O νέος πανηγυρισμός που πάει να γίνει μόδα σε όλη την Premier League!

Το πρώτο γκολ του Ντέλε Άλι στη φετινή Premier League ήταν ιδιαίτερο καθώς λάνσαρε έναν "φρέσκο" πανηγυρισμό που ενδέχεται να τον δούμε και σε άλλα αγγλικά γήπεδα (VIDEOS)!

O νέος πανηγυρισμός που πάει να γίνει μόδα σε όλη την Premier League!

Περισσότερο και από τη νίκη απέναντι στην Νιούκαστλ στο "Σεντ Τζέιμσις Παρκ", αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση στους οπαδούς της Τότεναμ στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος ήταν ο νέος και ιδιαίτερος πανηγυρισμός του Ντέλε Άλι.

Ο μεσοεπιθετικός των "σπιρουνιών" πανηγύρισε το νικητήριο γκολ της ομάδας του σχηματίζοντας έναν κύκλο πάνω από το αριστερό μάτι του, με αυτή την κίνηση να προκαλεί το ενδιαφέρον των συμπαικτών του και τον παίκτη του Ποτσετίνο να αναλαμβάνει να τους τον μάθει στα αποδυτήρια.

Πρόθυμοι μαθητές εμφανίστηκαν οι Ενκουντού και Γιορέντε που όμως απέτυχαν να... ξεπατικώσουν τον πανηγυρισμό, με τον Ντέλε Άλι να αναλαμβάνει με χαρά το ρόλο του δασκάλου και να ανεβάζει νέο video για να τους τον δείξει.

Μάλιστα φρόντισε να "ταγκάρει" σε αυτό το video και τους συμπαίκτες του στην εθνική Αγγλίας, Τζέσε Λίνγκαρντ και Ντάνι Γουέλμπεκ, κάνοντας πολλούς να σκεφτούν πως αφενός εμπνεύστηκε αυτό τον πανηγυρισμό κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ της Ρωσίας και αφετέρου πως ίσως να τον δούμε σύντομα στα γήπεδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Λίνγκαρντ) και Άρσεναλ (Γουέλμπεκ).

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Ντέλε Άλι άρχισε νέα "μόδα", αν αναλογιστεί κανείς πως ο νεαρός φορ της Τσέλσι, Τάμι Άμπραχαμ, επιχείρησε να κάνει αντίστοιχο πανηγυρισμό όντας στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του, με τον συμπαίκτη του Ίζι Μπράουν να τον καταγράφει και να ζητάει από τον Αλι να του μάθει σωστά την κίνηση...

O νέος πανηγυρισμός που πάει να γίνει μόδα σε όλη την Premier League!

News 24/7

24MEDIA NETWORK