Πουλάει τέσσερα "αστέρια" της η Τότεναμ!

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βλέπει πως ο ανταγωνισμός στην Πρέμιερ Λιγκ έχει μεγαλώσει αρκετά και γι' αυτό ψάχνει εναγωνίως τρόπο με σκοπό να εξασφαλίσει τουλάχιστον 170.000.000€! Ποιοι πρωτοκλασάτοι παίκτες είναι προς αποχώρηση.

Tottenham manager Mauricio Pochettino walks on the sidelines during the English Premier League soccer match between Southampton and Tottenham Hotspur at the St Mary's Stadium in Southampton, England, Sunday, Jan. 21, 2008.(AP Photo/Frank Augstein)
Pochettino AP IMAGES

Μπορεί η Τότεναμ να έχει μία απόσταση ασφαλείας πέντε βαθμών από την 5η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο γνωρίζει καλά πως τη νέα περίοδο ο ανταγωνισμός για το Τσάμπιονς Λιγκ θα μεγαλώσει αρκετά.

Αυτός είναι και ο λόγος που σύμφωνα με τους Άγγλους ψάχνει με κάθε τρόπο περίπου 170.000.000€! Ο λόγος προφανής. Θέλει να αλλάξει κάποια πράγματα στην ομάδα του, ακόμα κι αν χρειαστεί να... θυσιάσει βασικά στελέχη.

Όπως αναφέρουν στο "νησί", αυτή τη στιγμή τέσσερις παίκτες μοιάζουν πιο πιθανοί προς αποχώρηση, αρκεί πάντα να υπάρξουν οι "σωστές" προτάσεις.

Ντάνι Ρόουζ (αριστερός μπακ): 30.000.000€

Τόμπι Αλντερβάιρελντ (αμυντικός): 40.000.000€

Μουσά Ντεμπελέ (μέσος): 20.000.000€

Βίκτορ Γουανιάμα (μέσος): 30.000.000€

Οι τιμές που βλέπετε δίπλα είναι με βάση το transfermarkt.de, όμως στην Τότεναμ θέλουν σαφώς περισσότερα χρήματα. Θα τα καταφέρει ο Αργεντινός προπονητής; Στην "τρελή" εποχή που ζούμε που τα εκατομμύρια αλλάζουν χέρια εύκολα στο ποδόσφαιρο, δεν μοιάζει απίθανο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK