Σάλος στο Τwitter με το ερωτικό video άσου της Τότεναμ!

Μπελάδες έξω από τις γραμμές του ποδοσφαίρου απέκτησε ο Ντέλε Άλι, καθώς έκανε την εμφάνισή του hard video που τον παρουσιάζει εν ώρα ερωτικής πράξης! Διαβάστε το story.

Απίστευτο και όμως αγγλικό! Ο άσος της Τότεναμ, Ντέλε Άλι, βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στη δίνη (ερωτικού) κυκλώνα καθώς μέσω των social media κυκλοφορεί video που τον δείχνει να... ανακουφίζεται από τις σεξουαλικές υπηρεσίες νεαρής γυναίκας, που δεν είναι όμως η επίσημη σύντροφός του, Ρούμπι Μάι.

Το video είναι διάρκειας μόλις 10 δευτερολέπτων, με τον χρόνο όμως αυτό να είναι αρκετός για να βάλει φωτιά στον μεσοεπιθετικό της λονδρέζικης ομάδας και να έχει ήδη ενεργοποιήσει δικηγόρους ώστε να υποβάλλουν μηνύσεις.

"Οι δικηγόροι μας ασχολούνται με την υπόθεση. Δεν υπάρχουν αποδείξεις πως στο video είναι ο πελάτης μου", δήλωσε στην αγγλική εφημερίδα "Daily Star" η διευθύντρια του δικηγορικού γραφείου που εκπροσωπεί τον Ντέλε Άλι, Κάρολαϊν ΜακΑτίρ.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.