Αποθεωτικά σχόλια για τον Καρνέζη στην Αγγλία

Η "Daily Star" παρουσίασε την καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Premier League, με τον Ορέστη Καρνέζη της Γουότφορντ να βρίσκεται στους "εκλεκτούς" και να... αποθεώνεται!

Αποθεωτικά σχόλια για τον Καρνέζη στην Αγγλία

Στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής της Premier League, όπως την παρουσίασε η βρετανική εφημερίδα " Daily Star", συμπεριλήφθηκε ο Ορέστης Καρνέζης της Γουότφορντ.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του έδωσε ο Χάβι Γκράθια λόγω του τραυματισμού του Εουρέλιο Γκόμες και χάρισε στην ομάδα του ένα σημαντικό αποτέλεσμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας (0-0), πραγματοποιώντας αρκετές αποκρούσεις.

Μάλιστα, όπως γράφεται στο αγγλικό δημοσίευμα: "ο Ορέστης Καρνέζης πραγματοποίησε ένα μεγάλο αριθμό σωτήριων επεμβάσεων στον αγώνα της Γουότφορντ με την Στόουκ Σίτι".

Αποθεωτικά σχόλια για τον Καρνέζη στην Αγγλία

Εκτός απ' τον διεθνή γκολκίπερ, στην κορυφαία ενδεκάδα της 25ης αγωνιστικής βρίσκονται οι Σαμ Μπάιραμ (Γουέστ Χαμ), Λιους Ντανκ (Μπράιτον), Νέιθαν Ακέ (Μπόρνμουθ), Κούκο Μαρτίνα (Έβερτον), Κέβιν ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Εμρέ Τζαν (Λίβερπουλ), Μούσα Ντεμπελέ (Τότεναμ), Ραχίμ Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι), Θίο Γουόλκοτ (Έβερτον) και Κάλουμ Γουίλσον (Μπόρνμουθ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK