Η ανακάλυψη του Μπέου, κόουτς του μήνα στην Αγγλία!

Το τέσσερα στα τέσσερα της Γουότφορντ στην Πρέμιερ Λιγκ έφερε σούπερ επιβράβευση του Χάβι Γκράθια. Ο Ισπανός, ανακάλυψη του Αχιλλέα Μπέου κάποτε στον Ολυμπιακό Βόλου (το 2011 για την ακρίβεια), είναι ο προπονητής του μήνα στο Νησί για τον Αύγουστο, έχοντας μόνο νίκες μαζί με τις Τσέλσι και Λίβερπουλ.

Η ανακάλυψη του Μπέου, κόουτς του μήνα στην Αγγλία!

Το 2011, από την Β' ομάδα της Βιγιαρεάλ, ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε δικό του τον Χάβι Γκράθια...

Ο Ισπανός τεχνικός, μετά την Θεσσαλία, συνέχισε στην Κέρκυρα, όμως τον Μάρτιο του 2012 αποφασίστηκε η απομάκρυνσή του, αφού οι Φαίακες δεν πήγαιναν καλά και ο Νίκος Λυράκης έφερε τον Τίμο Καβακά που τελικά έσωσε την ομάδα!

Από τότε έχουν περάσει 8 ολόκληρα χρόνια και ο Χάβι Γκράθια από το... αγροτικό του στην Ελλάδα, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον κάνει... παπάδες ως προπονητής της Γουότφορντ.

Ο αντικαταστάτης του Μάρκο Σίλβα στον λονδρέζικο πάγκο, έχει καταφέρει στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ να οδηγήσει το κλαμπ σε ισάριθμες νίκες με την τελευταία μάλιστα να είναι με ανατροπή απέναντι στην Τότεναμ (2-1).

Γι' αυτά του τα επιτεύγματα, ο 48χρονος τεχνικός τιμήθηκε με το βραβείο του προπονητή του μήνα (για τον Αύγουστο), ένα σπουδαίο "παράσημο" για τον άνθρωπο που ακούστηκε παλαιότερα και για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK