Ο Μάρκο Σίλβα διώχνει μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού

Διεθνής Ελβετός αμυντικός μέσος και... συμπαίκτης με τον Κασάμι έχει μπει στο περιθώριο από τον Μάρκο Σίλβα στην Γουότφορντ, όμως το όνομα του ακούστηκε έντονα στην αρχή του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό.

Switzerland's Valon Behrami, right, gets the ball past Poland's Arkadiusz Milikduring the Euro 2016 round of 16 soccer match between Switzerland and Poland, at the Geoffroy Guichard stadium in Saint-Etienne, France, Saturday, June 25, 2016. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Behrami AP

Μπορεί από τον Ολυμπιακό να διαρρέουν πως, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, δεν τίθεται θέμα απόκτησης ποδοσφαιριστή, οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι η περίπτωση του Ζιλέ της Ναντ (33 ετών) και γενικότερα το θέμα του αμυντικού μέσου, παραμένει... ζωντανό.

Κάπου εδώ έρχεται να κολλήσει το όνομα του Βαλόν Μπεχράμι. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος ( νεότερος κατά ένα χρόνο από τον Ζιλέ) δεν υπολογίζεται από τον πρώην τεχνικό των πρωταθλητών Ελλάδας, Μάρκο Σίλβα, με τον Ελβετό να ακούγεται έντονα μάλιστα το καλοκαίρι για τους ερυθρόλευκους.

"Δουλεύει στο προπονητικό κέντρο, αλλά δεν θα μείνει μαζί μας φέτος. Ήρθε η στιγμή να βρει άλλον σύλλογο να συνεχίσει την καριέρα του. Δεν είναι παίκτης που θα βρίσκεται στο ρόστερ μας", είπε χαρακτηριστικά ο Μάρκο Σίλβα μετά την φιλική ισοπαλία με την Άστον Βίλα.

Μένει να δούμε αν επανέλθει τελικά ο Ολυμπιακός για τον διεθνή άσο που πλέον κυκλοφορεί στην αγορά, έχοντας το ελεύθερο από την Γουότφορντ.

AP Photo/Laurent Cipriani

News 24/7

24MEDIA NETWORK