Χολέμπας τώρα και με το δεξί...

Τον Χολέμπας δεν θα τον αφήνεις να σεντράρει, ακόμη και κι αν δεν έχει την μπάλα στο καλό πόδι του. Διότι θα σκοράρει!

Tottenham's Erik Lamela, left, competes for the ball with Watford's Jose Holebas during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Watford at Wembley stadium in London, Monday, April 30, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Χοσέ Χολέμπας AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Χοσέ Χολέμπας είναι από τους κορυφαίους, αν όχι ο κορυφαίος παίκτης της Γουότοφορντ στην εκκίνηση της νέας σεζόν. Αν και κλεισμένα 34 πλέον, αποδεικνύεται... έφηβος με αδιάκοπα ανεβοκατεβάσματα που κάνουν τον κόουτς Γκράθια να τρίβει μάτια και χέρια.

Ο ομογενής αριστερός μπακ μετράει τρία 90λεπτα και ήδη 1 γκολ στη νέα σεζόν. Αυτό στο κυριακάτικο 2-1 επί της Κρίσταλ Πάλας, με το δεξί μάλιστα πόδι. Είχε την τύχη μαζί του στη σέντρα που επιχείρησε στο 71', αλλάζοντας κατεύθυνση. Ποιος όμως τον αφήνει εκεί να κάνει το... παιχνίδι του;

Για τη Γουότφορντ, που είχε προηγηθεί με τον ηγετικό Περέιρα στο 53', ήταν η τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, φιγουράροντας στην κορυφή μαζί με τη Λίβερπουλ. Κι ας έχασε αυτό που δεν χάνεται ο Γουόρντ στο 95', αναγκάζοντας τον Γκράθια να κάνει το σταυρό του και τον Ρόι Χόντσον να μην μπορεί να το πιστέψει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK