Από αφίσα στο δωμάτιο τον έχει πλέον συμπαίκτη...

Ένα παιδί συγκινείται στη θέαση του ποδοσφαιρικού του ειδώλου, επιδιώκοντας μία φωτογραφία μαζί του. Η μοίρα όμως μερικές φορές τα φέρνει έτσι που ο ήρωας του μικρού να αποτελέσει συμπαίκτη του στην ομάδα (PHOTO).

Από αφίσα στο δωμάτιο τον έχει πλέον συμπαίκτη...
AP IMAGE

Ο 19χρονος Ντέκλαν Ράις αγωνίζεται από την περσινή σεζόν στην βασική ομάδα της Γουέστ Χαμ, αποτελώντας έναν από τους αμυντικούς της ομάδας. Για να φτάσει όμως ένας τόσο νεαρός παίκτης να αγωνίζεται από τώρα στο κορυφαίο επίπεδο της Premier League, είχε όπως οι περισσότεροι ένα πρότυπο στο μυαλό του.

Το είδωλο του διεθνή Ιρλανδού δεν ήταν άλλο από τον νυν συμπαίκτη του και έναν εκ των παρτενέρ του στην άμυνα των "σφυριών", Πάμπλο Σαμπαλέτα. Όταν ο Ράις θαύμαζε τον Αργεντινό, ο πρώην μέσος της Σίτι είχε ακόμα... μαλλιά στο κεφάλι του.

Ο μικρός, τέσσερα χρόνια πριν, είχε βρει σε προπόνηση των "σελέστε" τον 33χρονο δεξιό μπακ και κατέγραψε τη στιγμή, βγαίνοντας φωτογραφία μαζί του. Εν έτει 2018, η μοίρα τα έφερε οι δυο τους να ξαναβρεθούν μαζί, αυτή τη φορά στον αγωνιστικό χώρο για λογαριασμό της λονδρέζικης ομάδας με τον Ράις να "ζει" το όνειρό του, πλάι στον πολύπειρο μπακ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΡΑΪΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK