"Γλέντησε" Μαζουακού ο Σίρερ: "Είναι για γέλια, ντροπιαστικό"

Βαρύτατες εκφράσεις χρησιμοποίησε ο Άλαν Σίρερ για να περιγράψει τα γκολ που δέχθηκε η Γουέστ Χαμ από τη Γουέστ Μπρομ στην ήττα με 4-2, αλλά επικεντρώθηκε και στον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουακού.

"Γλέντησε" Μαζουακού ο Σίρερ: "Είναι για γέλια, ντροπιαστικό"

Μιλώντας στην εκπομπή του "BBC", "Match of the Day", ο πρώην άσος της Νιούκαστλ και αρχισκόρερ της Premier League Άλαν Σίρερ δε δίστασε να χρησιμοποιήσει βαρύτατες εκφράσεις για την ήττα της Γουέστ Χαμ με 4-2 από τη Γουέστ Μπρομ.

Ο Άγγλος μάλιστα έβαλε και με τον Αρτούρ Μαζουακού, του οποίου η εμφάνιση στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν κάτω του μετρίου:

"Ήταν σαν να βλέπεις μια ομάδα με 10χρονα. Ο Μαζουακού που αποκτήθηκε με 7.000.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό κάνει χέρι και τους δίνει πέναλτι. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Στο δεύτερο γκολ επίσης κάνει λάθη. Στο 4ο ξανά ο Μαζουακού, κοιμάται στο όριο της περιοχής! Δεν έχω δει αμυντικό σαν και αυτόν εδώ και πολύ καιρό.

Ξέρω ότι έχουν τραυματισμούς και νέους παίκτες στα μπακ, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι. Δέχονται τουλάχιστον δύο γκολ στα τελευταία 12 από τα 15 παιχνίδια τους στην Premier League. Είναι σαν ταινία τρόμου. Είναι για γέλια, σπάνιο, ντροπιαστικό".

Στα σχόλια του Σίρερ όμως απάντησαν γονείς οι οποίοι με δόση χιούμορ του είπαν πως οι γιοι τους που είναι κάτω από 10 χρονών παίζουν καλύτερο ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να τον αναγκάσουν να... ανακαλέσει:

"Συγγνώμη σε όλες της ομάδες με 10χρονα. Δεν ήθελα να σας προσβάλω".

Δείτε σε VIDEO τα όσα είπε ο Σίρερ στην εκπομπή του BBC από το 11:37:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τρελό "κράξιμο" σε Μαζουακού από τους φανς της Γουέστ Χαμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK