Η Γουέστ Χαμ έφαγε τεσσάρα και ο Χαρτ έγινε... ντίρλα

Τι κι αν η Γουέστ Χαμ "έτρωγε" τεσσάρα στο "σπίτι" της από τη Σίτι και βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω από την "επικίνδυνη" ζώνη; Ο Τζο Χαρτ φαίνεται πως είναι κολλημένος ακόμα στη πρώην του ομάδα, γιορτάζοντας την ήττα των Λονδρέζων σε νυχτερινό κλαμπ (VIDEO).

Η Γουέστ Χαμ έφαγε τεσσάρα και ο Χαρτ έγινε... ντίρλα

Η Γουέστ Χαμ έχει δύσκολο "έργο" μπροστά της μετά την εντός έδρας ήττα με 4-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι, αφού βρίσκεται μόλις 4 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και με 3 ακόμα αγωνιστικές να υπολείπονται, οι Λονδρέζοι πρέπει να ανασυνταχθούν από τον διασυρμό γρήγορα.

Ωστόσο, ένας παίκτης των "σφυριών" δεν πρέπει να ενοχλήθηκε και πολύ από τη τεσσάρα και τη μάχη που δίνει η ομάδα του για να κρατηθεί στα "σαλόνια" της Premier League, με τον Τζο Χαρτ να αδιαφορεί πλήρως και να ξενυχτά σε νυχτερινό κέντρο, γιορτάζοντας και πίνοντας.

Ο 31χρονος Άγγλος γκολκίπερ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τους "πολίτες" στο νυν του κλαμπ, παρότι δεν βρέθηκε στην αποστολή του ματς, μάλλον χάρηκε για τη νίκη του πρώην του συλλόγου, ξενυχτώντας με γνωστό συμπατριώτη του ηθοποιό.

Η έξοδος του διεθνή πορτιέρε καταγράφηκε σε video και δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Χαρτ να μη βρίσκεται και στη καλύτερη δυνατή κατάσταση, έχοντας επηρεαστεί προφανώς από το πολύ ποτό.

Πλέον, μένει να δούμε αν το καλοκαίρι ο Ντέιβιντ Μόγιες θα κρατήσει τον τερματοφύλακα στη Χαμ, αγοράζοντάς τον με κανονική μεταγραφή ή επιστρέφοντάς τον στη Σίτι, όπου έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Η Γουέστ Χαμ έφαγε τεσσάρα και ο Χαρτ έγινε... ντίρλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK