Ο Κάρολ δεν καταλαβαίνει από ληστές και όπλα!

Δύο ένοπλοι άνδρες προσπάθησαν να ληστέψουν τον Άντι Κάρολ, όμως ο Άγγλος επιθετικός κατάφερε να τους ξεφύγει.

Θύμισε λίγο αμερικάνικη ταινία η περιπέτεια που έζησε ο Άντι Κάρολ. Ο Άγγλος επιθετικός της Γουέστ Χαμ την ώρα που έφευγε από το προπονητικό κέντρο και οδηγούσε προς το σπίτι του δέχθηκε επίθεση από δύο ένοπλους ληστές.

Οι δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή προσπάθησαν σε ένα φανάρι να τον αναγκάσουν να σταματήσει το πανάκριβο όχημα του και να σταματήσει στην άκρη του δρόμου. Εκείνος δεν υπάκουσε και έτσι οι ληστές έβγαλαν όπλα για να τον τρομοκρατήσουν.

Ο Κάρολ όμως πάτησε το γκάζι και κατάφερε να τους ξεφύγει. Την είδηση επιβεβαίωσε και η Γουέστ Χαμ τονίζοντας ότι ο Κάρολ έχει απλά υποστεί σοκ από τα όσα έζησε, αλλά είναι απόλυτα καλά στην υγεία του.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...