Ο Μόγιες θέλει να κάνει τους παίκτες του να κλάψουν!

Αγριεμένος φαίνεται πως πήγε στην Γουέστ Χαμ ο Ντέιβιντ Μόγιες, καθώς στην παρουσίαση του αποκάλυψε γιατί οι... καλομαθημένοι παίκτες μπορεί και να βάλουν τα κλάματα με το νέο καθεστώς που ετοιμάζει.

FILE - In this file photo dated Monday, Dec. 26, 2016, Sunderland manager David Moyes reacts during the English Premier League soccer match between Manchester United and Sunderland at Old Trafford in Manchester, England. Sunderland manager David Moyes has resigned after the team's relegation from the English Premier League. The former Manchester United coach announced his decision at a meeting with the club hierarchy in London on Monday, May 22, 2017. (AP Photo/Rui Vieira, File)
David Moyes AP IMAGES

"Ο βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο βασιλιάς", λέει η γνωστή φράση που κατά πολλούς χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά από τους Ρωμαίους ( που την πήραν με τη σειρά τους από τους Βυζαντινούς). Όπου "βασιλιάς" βάλτε τα ονόματα των Σλάβεν Μπίλιτς και Ντέιβιντ Μόγιες, με τον δεύτερο να αναλαμβάνει τον... ηλεκτρικό πάγκο της Γουέστ Χαμ.

Ο Σκωτσέζος προπονητής μετά το... καταστροφικό πέρασμα από την Σάντερλαντ βρήκε ξανά δουλειά σε μία προβληματική ομάδα, όμως τώρα θα πάρει... μαστίγιο, όντας υποψιασμένος για το τι θα συναντήσει.

Σε σημείο μάλιστα που κάποιοι θα βάλουν τα κλάματα! Τουλάχιστον έτσι νομίζει...

"Πιστεύω πως πρέπει να γίνω πιο επιθετικός τώρα. Όταν ήμουν νέος είχα τη νοοτροπία πως έτσι έχουν τα πράγματα, μου κάνει και μένω, δεν κάνει και φεύγω. Όσο μεγαλώνεις όμως ωριμάζεις με διάφορους τρόπους. Ίσως σε αυτή τη δουλειά να γίνω ο Μόγιες της Πρέστον, όπου οι παίκτες έβαζαν τα κλάματα λόγω της δουλειάς που κάναμε ή τις πρώτες μέρες στην Έβερτον", είπε αρχικά ο 54χρονος κόουτς και απάντησε ερώτηση για τη... χαλαρότητα των παικτών επί Μπίλιτς.:

"Κοίταξε, αν οι παίκτες πιστεύουν πως η δουλειά δεν ήταν αρκετή ή δεν έκαναν οι ίδιοι πολλά, τότε ελπίζω πως δεν θα βάλουν τα κλάματα αν τους πιέσουμε να δουλέψουν περισσότερο. Δεν θέλω να γυρίσουν και να μου πουν "φτάνει, αρκετά". Κάπου υπάρχουν και οι υποχρεώσεις που πρέπει να αναλαμβάνουν οι ίδιοι".

AP Photo/Rui Vieira, File

News 24/7

24MEDIA NETWORK