Ο Μπίλιτς επέστρεψε στη Γουέστ Χαμ. Ως προπονητής

Νέος προπονητής της Γουέστ Χαμ ο Σλάβεν Μπίλιτς. Υπέγραψε το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε από την αγγλική ομάδα.

Ο Μπίλιτς επέστρεψε στη Γουέστ Χαμ. Ως προπονητής

Ο Σλάβεν Μπίλιτς είναι ο νέος προπονητής της Γουέστ Χαμ, γυρίζοντας στο "Άπτον Παρκ" μετά το 1997, όταν αποχώρησε όντας εν ενεργεία ποδοσφαιριστής.

Με δεδομένο ότι τα "σφυριά" θα παίξουν του χρόνου στην Ευρώπη, ο 46χρονος Κροάτης βρήκε το εργασιακό περιβάλλον που ζητούσε φεύγοντας από την Μπεσίκτας και αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε για συνεργασία διάρκειας τριών ετών.

" Είμαι πραγματικά χαρούμενος που επιστρέφω στη Γουέστ Χαμ. Μετέχει στην αγγλικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι μεταξύ των καλύτερων του κόσμου. Είναι μια μεγάλη πρόκληση γιατί ανταγωνίζεσαι τους καλύτερους. Θυμάμαι τη Γουέστ Χαμ σαν κάτι ξεχωριστό. Αγαπάω τέτοιους συλλόγους. Όπως και η Μπεσίκτας. Δεν τις συγκρίνω, αλλά υπάρχει κάτι ξεχωριστό σε αυτούς. Είναι παραδοσιακές ομάδες", δήλωσε ο Μπίλιτς, ο οποίος όσο κι αν παράδοξο μοιάζει είναι ο μόλις 15ος προπονητής στα 120 χρόνια ιστορίας των Λονδρέζων.

" Όταν επιλέγω δουλειά, πρώτη προτεραιότητά μου είναι να κοιτάω τις φιλοδοξίες. Όταν μίλησα με τον πρόεδρο και τον Μπρέιντι, μου έκαναν ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει μονάχα το νέο γήπεδο, αλλά έδειξαν την αποφασιστικότητά τους να κάνουν ένα μεγάλο σύλλογο ακόμη μεγαλύτερο", συμπλήρωσε ο Κροάτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK