Ο Τζάτζα επιστρέφει άκαπνος και με την ουρά στα σκέλια στη Γιουβέντους

O Σιμόνε Τζάτζα πήγε με πολλά όνειρα στην Αγγλία για να παίξει στη Γούεστ Χαμ αλλά όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στη Γιουβέντους χωρίς καν να έχει πετύχει γκολ.

Ο δανεισμός του Σιμόνε Τζάτζα από τη Γιουβέντους στη Γούεστ Χαμ σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και ο πλέον επιτυχημένος στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο Ιταλός είδε την πρόταση των "σφυριών" ως μία μεγάλη ευκαιρία για να δείξει τα προσόντα του στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, ωστόσο η μέχρι τώρα προσφορά του είναι τόσο φτωχή που ήδη οι Αγγλοι σκέφτονται να τον στείλουν πίσω πακέτο στη Γιουβέντους.

Και να πεις ότι δεν πήρε ευκαιρίες; Σε 11 ματς πήρε θέση στο γήπεδο ο διεθνής Ιταλός αλλά σε ότι αφορά τον απολογισμό των γκολ έγραψε στο λογαριασμό του ένα ολοστρόγγυλο μηδενικό.

"Η Γουέστ Χαμ δεν θέλει να τον κρατήσει οπότε ο Σιμόνε θα γυρίσει πίσω στη Γιουβέντους" παραδέχθηκε με δηλώσεις του ο ατζέντης του Τζάτζα, Βιντσέντζο Μοραμπίτο. Με την ουρά στα σκέλια θα προσθέταμε εμείς...

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.